News

Sfatul zilei de miercuri, 26 iunie. Racul este epuizat și nu mai dă randament la serviciu

25.06.2019 | 18:37
Sfatul zilei de miercuri 26 iunie Racul este epuizat si nu mai da randament la serviciu

FANATIK.RO vă prezintă sfatul zilei din data de 26 iunie. Vezi doar aici ce au rezervat astrele pentru pentru fiecare zodie în parte. Cei mai mulți nativi ai zodiacului european vor avea parte de o zi frumoasă, fără evenimente majore. Nativii din zodia gemeni au discuții contradictorii cu familia partenerului de viață și s-ar putea să iasă ușor șifonați. Săgetătorii ar trebui să păstreze tăcerea. Colegii de serviciu și prietenii cred că acest semn zodiacal cunoaște toate bârfele.

Acesta este sfatul zilei din data de 26 iunie

Berbec

Partenerul de viață reușește să îți strice ziua cu apelurile și mesajele nenumărate. Ești iritat și nu reușești să te concentrezi la locul de muncă. Încearcă să eviți o ceartă care se poate schimba rapid într-un scandal din care nu mai ai cale de ieșire.

Taur

Nativii din această zodie primesc vești bune. Șeful cel veșnic nemulțumit va fi concediat, iar persoana care îi va ocupa locul este pe placul tău. Păstrează-ți entuziasmul în frâu până reușești să afli mai multe despre caracterul noului șef.

Gemeni

S-ar putea să ai parte de discuții contradictorii cu părinții partenerului de viață. Mai bine păstrează tăcerea, fii înțelept și atmosfera din sânul familie va reveni la normal. Din păcate, partenerul nu te va susține în cazul unui scandal.

Rac

Ești epuizat și ar trebui să mai renunți la sarcinile de serviciu. Nu ești obligat să faci muncă voluntară, iar colegii tăi să nu facă nimic. Fiecare are sarcinile sale pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Sfatul zilei de miercuri, 27 iunie 2019
Sfatul zilei de miercuri, 27 iunie 2019. Racul are multe sarcini la serviciu și la sfârșitul zilei va fi epuizat
Sursa foto: pixabay.com

Leu

Cei născuți sub acest semn zodiacal reușesc că găsească echilibrul și armonia interioară. Ești mulțumit de traseul pe care îl urmează viața ta și asta se vede în relația pe care o ai cu lumea exterioară.

Fecioară

Partenerul de viață îți dă o veste nu tocmai bună. Weekend-ul acesta urmează să plece într-o călătorie de afaceri. Nu ești încântat de gândul separării. Păstrează-ți calmul și planifică pentru o altă perioadă o vacanță în doi.

Balanță

Nativii acestei zodii traversează o perioadă zbuciumată în sfera dragostei. Partenerul nu vă bagă în seamă și acest lucru vă determină să acumulați frustări. Încearcă să nu pui totul la suflet, stima de sine s-ar putea să fie afectată.

Scorpion

Un vechi prieten vă sare în ajutor. Simți o mare ușurare și un sentiment de mândrie. În carieră și pe plan sentimental nu se întâmplă nimic ieșit din comun. O persoană cu care vă întâlniți spre sfârșitul zilei vă da o veste.

Săgetător

Ai mare grijă cu cine stai de vorbă astăzi. Unii oameni consideră că subiectele pe care le deschizi sunt doar bârfe. Încearcă să discuți doar subiecte neutre. Seara, în familie poți comunica cu partenerul despre orice ai pe suflet.

Capricorn

La locul de muncă trebuie să dai mai mult randament altfel, colegii vor vrea să te scoată din joc. Nu este momentul ideal pentru a căuta un nou loc de muncă. Aliază-te cu un coleg și află care sunt următoarele mișcări.

Vărsător

Ești interesat de o persoană și astăzi ai șansa să o cunoști mai bine. Dacă nu vei grăbi lucrurile s-ar putea să iasă o poveste serioasă. Studiază caracterul acestei persoane, nu are cum să fie perfectă. S-ar putea să aibă mai multe fețe întunecate.

Pești

Stai foarte bine la capitolul financiar. Ești o persoană cumpătată și reușești să achiziționezi haine la prețuri excelente. Nimeni nu va știi cât a costat de fapt respectivul costum. Lași impresia că ești o persoană cu gusturi rafinate.