Life

Sfatul zilei de miercuri, 27 mai 2020. Leii trebuie să fie mai curajoși

26.05.2020 | 10:29
Sfatul zilei de miercuri 27 mai 2020 Leii trebuie sa fie mai curajosi
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de miercuri, 27 mai 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Leii trebuie să fie ceva mai curajoși în abordarea unei probleme pe care singuri au creat-o.

Sfatul zilei de 27 mai pentru zodia ta

Berbec: Nu te culca pe o ureche taman acum, când mai ai atât de puțin pentru a-ți îndeplini scopul. Este momentul să analizezi lucrurile cu mai multă atenție, dar și să se te implici mai mult. E timpul să acționezi în forță. Numărul norocos al zilei: 6.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te mai gândi la lucrurile negative din viață. Ai multe motive de bucurie. Nu faci decât să te întristezi singur înventând tot felul de probleme care nu există în realitate. Numărul norocos: 4.

Gemeni: Ai încredere că lucrurile se vor rezolva de la sine. Pornește cu mai mult entuziasm la noul drum din viața ta și o să vezi că totul va căpăta alt sens. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Peștii au pâinea și cuțitul

Rac: Pune mai mult efort în realizarea marilor tale dorințe și vei vedea că lucrurile se vor schimba complet. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: Fii mai curajos. Îndrăznește să spui ceea ce simți fără să mai menajezi pe nimeni. Luptă mai mult pentru visele tale. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Trebuie să îți schimbi stilul de viață și știi foarte bine că nu mai poți amâna anumite lucruri. Numărul norocos: 10.

Balanță: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu uita că acela care râde la urmă râde mai bine. Așteaptă și vei vedea cum toate se vor așeza în favoarea ta. Trebuie să ai doar puțină răbdare. Numărul norocos: 2.

Săgetător: Dacă simți că te reprezintă cearta, încrâncenarea, nevoia de a combate în permanență interlocutorul, te înșeli. Nu lăsa o impresie greșită celor din jur și discută doar dacă e necesar. Unele certuri sunt inutile. Numărul norocos: 3.

Capricorn: E timpul să economisești mai mulți bani pentru că vine o perioadă de restricții financiare. Numărul norocos: 1.

Vărsător: Te cuprinde o nostalgie, un dor, un sentiment straniu din copilărie. Lasă-te purtat de aceste senzații unice. Numărul norocos: 5.

Pești: La tine e pâinea și cuțitul acum, deci tu ești maestrul ceremoniei. Nu te lăsa înduplecat de ceilalți. Numărul norocos al zilei: 9.

 

ADVERTISEMENT