ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021. Gemenii se bucură de o surpriză plăcută

Autor: Alexa Serdan | 27.04.2021 | 11:03
Sfatul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021. Gemenii se bucură de o surpriză plăcută
Sfatul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021. Gemenii se bucură de o surpriză plăcută. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021, le aduce semnelor zodiacale numeroase sarcini de rezolvat la locul de muncă, dispute, dar și rezolvări pe mai multe planuri. 

ADVERTISEMENT

Zodiile se bucură și de momente frumoase alături de cei dragi, fiind o perioadă excelentă pentru a relua legături mai vechi sau pentru a petrece timp de calitate cu prietenii.

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt aduse de FANATIK în cele ce urmează. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea!

Sfatul zilei de miercuri, 28 aprilie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Sarcini și multe lucruri de făcut. E momentul să iei taurul de coarne și să rezolvi problemele care îți dau dureri de cap legat de partea financiară.

ADVERTISEMENT

Taur

Găsești cele mai bune soluții la locul de muncă, dovadă că ești văzut cu ochi buni de superiori. Nu este exclus să primești un bonus sau o recompensă.

Gemeni

Se anunță o surpriză specială din partea partenerului de viață. Este foarte posibil să te bucuri de momente speciale alături de jumătatea ta.

Rac

Atenția îți este acaparată de o persoană intrată recent în cercul de prieteni. Este foarte posibil să fiți pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Leu

E nevoie să te ocupi de ceva treburi casnice, acum înainte de sărbători. Nu sta cu mâinile în sâni și ajută-ți familia la nevoie.

Fecioară

Nu te nemulțumește nimic la locul de muncă și riști să intri în niște conflicte aprinse cu colegii. Ai grijă ce vorbe scoți pe gură, poate rănești pe cineva.

ADVERTISEMENT

Balanță

Neliniști personale. Simți că nu mai ai răbdare cu partenerul de viață și ești gata să renunți la tot, oricum îți este mult mai bine singur.

Scorpion

Ești dezamăgit de cum evoluează lucrurile în plan profesional. Ai sentimentul că bați pasul pe loc și din păcate, nu ești departe de adevăr.

ADVERTISEMENT

Săgetător

E posibil să primești o veste bună. Superiorii sunt tot mai mulțumiți de tine și este foarte posibil să te avanseze sau să-ți dea o primă.

Capricorn

Lucrurile stau excelent în planul carierei, dar nu același lucru se poate spune în viața personală. Ești tot mai nefericit în cuplu.

Vărsător

E momentul să te concentrezi mai mult asupra ta. Pune-te pe primul loc și planurile personale nu vor întârzia să se împlinească.

ADVERTISEMENT

Pești

Amână deplasările departe de casă. E cazul să stai mai mult cu cei dragi, nu mai pleca pe afară. Profită de aceste clipe frumoase.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!