Life

Sfatul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. Posibile rupturi în dragoste pentru nativului Pești

28.07.2020 | 12:30
Sfatul zilei de miercuri 29 iulie 2020 Posibile rupturi in dragoste pentru nativului Pesti
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru miercuri, 29 iulie 2020, aduce evenimente neplăcute în relațiile amoroase, unele semne zodiacale luând decizia de a porni pe alt drum. Se anunță posibile rupturi pentru persoanele născute în zodia Pești care nu mai suportă stresul din cuplu.

Secrete uimitoare ies la iveală în această zi care este ideală pentru noi începuturi. Spre exemplu, nativul Capricorn este sătul de actuala viață și schimbă rapid macazul, în special la locul de muncă unde în ultima perioadă s-a plafonat.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos întâmplările și previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă și tu ce se întâmplă cu nativii.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 29 iulie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Întoarce-te în trecut și vezi unde ai greșit. Repară unele lucruri și situații, împacă-te cu oamenii cu care nu ai fost pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Taur

Este un moment perfect pentru a o lua de la capăt. Orice ar fi, ai energie și încredere să mergi mai departe. Ai parte de tot sprijinul din lume.

Gemeni

Mare atenție la secrete, unele dintre ele ar putea ieși la iveală. Dacă știi ce este bine pentru tine, fii precaut și nu le da apă la moară celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești destul de aproape de un real succes la serviciu. Tot ce trebuie să faci este să colaborezi cu colegii. Lasă mai mult de la tine și muncește pentru ce-ți dorești.

Leu

Te afli între ciocan și nicovală și nu știi ce decizie să iei legat de sentimente. Ar fi cazul să te consulți cu o persoană în care ai încredere, sfaturile te vor ajuta să iei hotărârea corectă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva pleacă acasă cu coada între picioare. Supărarea de la locul de muncă își spune cuvântul și ești tot mai convins să-ți dai demisia. Ia-o de la capăt în altă parte.

Balanță

Zi perfectă pentru a începe o relație de dragoste. Spune-i colegului ce simți pentru el. Nu mai păstra pentru tine sentimentele pe care le porți în suflet.

Scorpion

Ești curios, dar tinzi să treci în extrema cealaltă. Nu te băga prea mult în viața oamenilor din preajma ta, ai putea deveni o persoană agasantă.

Săgetător

Partenerul de viață te surprinde cu o cină romantică, la lumina lumânărilor. Profită de această ocazie pentru a-i cere mâna. Nu pierde această ocazie unică.

Capricorn

Ești sătul de actualul loc de muncă și vrei să experimentezi și altceva. Schimbă serviciul și învață o altă meserie, îți va prinde bine mai târziu.

Vărsător

Amână deciziile radicale pentru o altă zi și axează-te pe renovările pe care le dorești în locuință. Schimbă mobila sau lucrează mai mult la accesorii.

Pești

Nu te mai simți confortabil în relația de cuplu și pui capăt la tot. Nu mai suporți stresul și certurile inutile, ai nevoie să fii singur o perioadă.

ADVERTISEMENT