Life

Sfatul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020 pentru fiecare zodie. Racii suferă în tăcere

29.12.2020 | 10:12
Sfatul zilei de miercuri 30 decembrie 2020 pentru fiecare zodie Racii sufera in tacere
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta, dar și ce te îndeamnă astrele să faci!

Berbec: Nu te pune cu cei vârstnici într-o bătălie căci nu ai șanse de câștig. Încă îți lipsește tactul, determinarea și experiența de viață necesare pentru a ieși învingător din orice context. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Taur: Potrivește-ți bine ceasul încă de dimineață căci te așteaptă o zi plină de provocări, una în care timpul nu are cum să nu joace în favoarea ta dacă nu îl ajuți și tu. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei de 30 decembrie 2020 pentru zodia ta

Gemeni: Pune pe masă toate variantele ieșirii din criza în care te afli și ai să vezi că există mai mult de o soluție, iar unele chiar sunt simple. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Rac: Faptul că ai ales să îți îneci amarul de unul singur, fără ca nimeni să știe ce se ascunde în sufletul tău, e o variantă bună, însă nu rămâne foarte mult timp în această stare. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Spune ce ai pe suflet și nu te mai lăsa păcălit de vraja momentului. Trebuie să fii deschis pentru noi oportunități în viață. Numărul norocos al zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să evite certurile

Sfatul zilei de 30 decembrie pentru Fecioară: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Fii pregătit pentru un salt calitativ uriaș în viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Ai de luat o decizie și cel mai bine ar fi să te consulți cu persoanele din familie, căci la mijloc sunt niște bani destul de frumoși. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu mai e loc de regrete, așa că mergi înainte indiferent cine ce ți-ar zice. Ai pornit pe un drum din care nu mai ai voie să te întorci. Numărul norocos: 6.

Săgetător: Petrece-ți timpul fără lamentări, construind, creând, făcând ceva pentru a-ți hrăni spiritul. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: Lasă de la tine în discuțiile cu cei din jur. Nu este o zi prielnică pentru certuri de niciun fel, oricâtă dreptate ai avea pe anumite subiecte. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei de 30 decembrie pentru Vărsător: Te lovești de aceleași blocaje emoționale înainte să te apuci de un proiect și îți dai seama că ai nevoie de ajutorul unui specialist. Ce mai aștepți? Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Rupe-te de persoanele toxice din viața ta și concentrează-te asupra celor cu adevărat dragi. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT