Life

Sfatul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020 pentru fiecare zodie. Racii suferă în tăcere

29.12.2020 | 10:12
Sfatul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020 pentru fiecare zodie. Racii suferă în tăcere
Sfatul zilei de 30 decembrie 2020. Foto: fineartamerica.com
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta, dar și ce te îndeamnă astrele să faci!

Berbec: Nu te pune cu cei vârstnici într-o bătălie căci nu ai șanse de câștig. Încă îți lipsește tactul, determinarea și experiența de viață necesare pentru a ieși învingător din orice context. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Taur: Potrivește-ți bine ceasul încă de dimineață căci te așteaptă o zi plină de provocări, una în care timpul nu are cum să nu joace în favoarea ta dacă nu îl ajuți și tu. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei de 30 decembrie 2020 pentru zodia ta

Gemeni: Pune pe masă toate variantele ieșirii din criza în care te afli și ai să vezi că există mai mult de o soluție, iar unele chiar sunt simple. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Rac: Faptul că ai ales să îți îneci amarul de unul singur, fără ca nimeni să știe ce se ascunde în sufletul tău, e o variantă bună, însă nu rămâne foarte mult timp în această stare. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Spune ce ai pe suflet și nu te mai lăsa păcălit de vraja momentului. Trebuie să fii deschis pentru noi oportunități în viață. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricornii trebuie să evite certurile

Sfatul zilei de 30 decembrie pentru Fecioară: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Fii pregătit pentru un salt calitativ uriaș în viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Balanță: Ai de luat o decizie și cel mai bine ar fi să te consulți cu persoanele din familie, căci la mijloc sunt niște bani destul de frumoși. Numărul norocos al zilei: 13.

Scorpion: Nu mai e loc de regrete, așa că mergi înainte indiferent cine ce ți-ar zice. Ai pornit pe un drum din care nu mai ai voie să te întorci. Numărul norocos: 6.

Săgetător: Petrece-ți timpul fără lamentări, construind, creând, făcând ceva pentru a-ți hrăni spiritul. Numărul norocos al zilei: 7.

ADVERTISEMENT

Capricorn: Lasă de la tine în discuțiile cu cei din jur. Nu este o zi prielnică pentru certuri de niciun fel, oricâtă dreptate ai avea pe anumite subiecte. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei de 30 decembrie pentru Vărsător: Te lovești de aceleași blocaje emoționale înainte să te apuci de un proiect și îți dai seama că ai nevoie de ajutorul unui specialist. Ce mai aștepți? Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Rupe-te de persoanele toxice din viața ta și concentrează-te asupra celor cu adevărat dragi. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri