Life

Sfatul zilei de miercuri, 7 aprilie 2021. Nativul Săgetător este cu capul în nori

06.04.2021 | 10:33
Sfatul zilei de miercuri 7 aprilie 2021 Nativul Sagetator este cu capul in nori
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 7 aprilie 2021, vine cu comunicare și relații, unele fragile, altele cât se poate de solide. E o zi perfectă pentru noi începuturi și pentru a pune capăt unor povești dăunătoare. 

Calmul și diplomația sunt calitățile căutate de nativi pe parcursul zilei, dovadă că nu vor lipsi tensiunile și conflictele. Zodiile trebuie să se axeze pe cuvinte frumoase, fără jigniri și răutăți gratuite.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK în cele ce urmează. Citește și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte cele 12 semne zodiacale la mijlocul săptămânii!

Sfatul zilei de miercuri, 7 aprilie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

E momentul să pui la punct ultimele detalii pentru excursia din weekend. Transformă totul într-o aventură de neuitat alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Toate merg de minune la locul de muncă, unde superiorii se gândesc la o promovare. Bucură-te de această ofertă și de un salariu mai mare.

Gemeni

Fă acel pas decisiv în domeniul profesional. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată. Luptă acum pentru visele tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești stăpânit de emoții și s-ar putea să faci unele greșeli. Ai grijă cum te comporți, dar și care este atitudinea celor din jur față de tine.

Leu

Primești toată libertatea din lume din partea partenerului de viață, ai mare grijă ce faci cu ea. Nu cred că ai vrea să calci strâmb.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță o zi încărcată la serviciu, dar și acasă. Totul este să ai răbdare și să nu-ți verzi nervii pe oamenii nepotriviți.

Balanță

Nu reușești deloc să te controlezi și s-ar putea să îți verși supărarea pe o persoană dragă. Cuvintele sunt arme cu două laturi.

Scorpion

Ești înconjurat de o energie negativă, de aia toate îți merg prost în viață. Nu ar strica să schimbi macazul și să fii mai pozitiv.

Săgetător

Ai în cap o mulțime de scenarii și idei, care nu sunt deloc conforme cu realitatea. Ai grijă, să nu cazi dintr-o extremă în alta.

Capricorn

E o zi perfectă pentru a încheia o afacere sau un proiect mai vechi. Nu mai amâna momentul, muncește până seara dacă este nevoie.

Vărsător

Te bucuri de liniște și armonie. În sfârșit, ai renunțat la relația toxică care nu te lăsa să evoluezi pe absolut niciun plan.

Pești

Știi ce ai de făcut, dar amâni decizia de prea mult timp. Sfătuiește-te cu cineva și alege cea mai bună variantă, nu mai bate pasul pe loc.

ADVERTISEMENT