Life

Sfatul zilei de miercuri, 7 octombrie 2020. Balanța este surprinsă de partenerul de viață

06.10.2020 | 11:00
Sfatul zilei de miercuri 7 octombrie 2020 Balanta este surprinsa de partenerul de viata
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 7 octombrie 2020, vine cu evenimente neașteptate pentru unele semne zodiacale. Spre exemplu, nativul Gemeni primești o veste din partea unui persoane din trecut.

Astrele mai transmit că nu este o zi tocmai bună pentru deplasări, așadar zodiile sunt sfătuite să stea cât mai aproape de casă. Totodată, afacerile noi și investițiile trebuie amânate pentru alte zile.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 7 octombrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Încredere și determinare la locul de muncă, duci la capăt toate proiectele pe care le ai în plan. Stai excelent la capitolul iubire, relația cu partenerul de viață fiind una care-ți aduce numeroase satisfacții.

ADVERTISEMENT

Taur

Dorință uriașă pentru deținerea unor obiecte scumpe. Gândește-te bine dacă ai nevoie de acele lucruri sau doar arunci banii pe fereastră. Fii cumpătat și nu te arunca cu capul înainte când vine vorba de afaceri noi.

Gemeni

Veste surprinzătoare de la cineva cu care nu ai mai vorbit de ani buni. Te caută și-ți propune să o luați de la capăt. Vezi dacă ești dispus să o iei de la zero sau te simți mai bine așa cum ești acum.

ADVERTISEMENT

Rac

Evită să pleci în vacanță sau în deplasări la serviciu. Indicat ar fi să stai cât mai aproape de casă și să nu te aventuri în proiecte sau lucruri pe care simți că nu le stăpânești. Nu este o zi bună pentru investiții.

Leu

Te gândești la aspectele materiale și vrei să faci unele schimbări în locuință. Aruncă lucrurile care nu-ți mai sunt de folos și încearcă să nu mai achiziționezi altele care doar ocupă spațiu. Poți face altceva cu banii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Stres și enervare peste măsură la serviciu. Ai senzația că toate îți ies pe dos, asta și pentru că nu ai o stare interioară tocmai bună. Păstrează-ți calmul și nu arunca cu săgeți asupra celor care nu ți-au făcut nimic.

Balanță

Ești obsedat de o idee și nu știi cum să o duci la capăt. Cere sprijinul familiei și munca ta se va ușura enorm. Stai excelent la capitolul dragoste, este un moment bun pentru o cină romantică.

Scorpion

Te gândești tot mai serios să renunți la unele prietenii. Mai bine mai puțini, dar de calitate. Ai grijă pe cine ”elimini” din viața ta. Amâna semnarea unor contracte și nu cheltui prea mult.

Săgetător

Stai departe de certurile și tensiunile iscate în jurul tău. Concentrează-te pe pasiuni și dedică cât mai mult timp micilor plăceri ale vieții. Ele sunt adevărate bucurii care îți înseninează ziua.

Capricorn

Sinceritatea te salvează din multe situații. Fii onest în primul rând cu tine și apoi cu ceilalți. Poate ar fi cazul să-i spui partenerului de viață că nu mai ai aceleași sentimente, nu mai tărăgăna lucrurile.

Vărsător

Vești pe bandă rulantă. Unele minunate, altele mai puțin plăcute. Învață din fiecare câteva ceva, nu încheia ziua supărat pe oamenii din jur. Acordă mai multă atenție persoanelor dragi din viața ta.

Pești

O zi obositoare la serviciu. Presiunea de pe umerii tăi nu dispare nici acasă unde ești pus la zid pentru lucrurile pe care trebuia să le faci, dar le-ai amânat. Se anunță discuții contradictorii și certuri cu cei din jurul tău.

ADVERTISEMENT