Life

Sfatul zilei de miercuri, 8 iulie 2020. O zodie este pe punctul de a exploda

07.07.2020 | 11:39
Sfatul zilei de miercuri 8 iulie 2020 O zodie este pe punctul de a exploda
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 8 iulie 2020, aduce vești minunate pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă sunt și zodii care nu mai au răbdare și nu mai țin cont de nimic. Una dintre acestea va răbufni în relația de cuplu unde nu se mai regăsește.

Persoanele născute în zodia Berbec caută explicații pe care din păcate, nu reușesc să le găsească, în timp ce Capricornul dă ordine și comandă în jur, lucru care nu este deloc pe placul prietenilor și membrilor familiei.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete pentru toți cei 12 nativi care vor avea, în general, parte de o zi pe placul lor, legat de trecut și informații care să-i ajute în viitor.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 8 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești în căutare de explicații și soluții, dar uneori trebuie să fii conștient că nu toate lucrurile au o rezolvare. Nu trebuie să fii dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Taur

Nimic nu stă în calea fericirii tale. Ești dispus să lupți până în pânzele albe pentru visele și aspirațiile pe care le ai încă din copilărie.

Gemeni

Simți că nu mai dai randament, dar nici nu ești dispus să iei o mică pauză. S-ar putea să te trezești în ultimul moment și să ajungi la spital.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu te mai regăsești în relația de cuplu și răbufnești. Tot ce ai pe suflet este scos la suprafață chiar dacă vorbele tale tăioase îți rănesc jumătatea.

Leu

Ești darnic cu toată lumea, mai puțin cu oamenii care te iubesc. Nici tu nu știi de ce faci asta, poate ar fi cazul să meditezi asupra acestui lucru mai mult.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Banii nu reprezintă nicio problemă pentru tine. Ai din belșug și îi cheltui fără să stai prea mult pe gânduri. Nu-i nimic, mâine faci alții.

Balanță

Emoții mari înainte de un eveniment major. Te-ai hotărât să-i ceri mâna partenerului de viață, dar nu știi cum să faci asta. Nu te grăbi și cere sfaturi.

Scorpion

Ascultă mai mult și vorbește mai puțin, doar așa vei reuși să fii la curent cu toate informațiile. Documentează-te înainte de a pleca la drum.

Săgetător

Rănile din trecut ies la iveală și starea negativă pune stăpânire pe sufletul tău. Înainte a te arunca în butoiul cu melancolie, amintește-ți că nu ai greșit cu nimic.

Capricorn

Te impui prea mult și dai ordine pe care cei din jur nu le văd cu ochi buni. Lasă mai mult de la tine, până nu rămâi fără prieteni lângă tine.

Vărsător

Unele persoane nu se schimbă niciodată, nu te mai lăsa influențat de vorbele dulci și melodioase pe care le auzi. Sunt doar niște cuvinte, nimic mai mult.

Pești

Ai senzația că i-ai păcălit pe ceilalți, dar nu este deloc așa. Impresia pe care o lași în urma ta nu este deloc bună. Nu ai vrea să o schimbi?

 

ADVERTISEMENT