Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2020. Fecioarele trebuie să fie atente la oameni

11.12.2020 | 10:25
Sfatul zilei de sambata 12 decembrie 2020 Fecioarele trebuie sa fie atente la oameni
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2020, aduce momente de relaxare petrecute alături de cei dragi sau ciar pe cont propriu. Unii nativi înccearcă noi activități. 

Totodată, este o zi perfectă pentru a face niște ordine prin casă, dar și prin viață, pentru că nu toți oamenii au intenții bune, iar unii nativi au parte de nepăceri.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Află din rândurile de mai jos care este sfatul astrologilor pentru zodia ta.

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ai o stare bună pe parcursul zilei, însă ai grijă să nu te implici în conflicte, altfel îți vei compromite toată dispoziția. Este momentul perfect să-ți organizezi lucrurile.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să petreci mai mult timp cu cei dragi, mai ales că este weekend și nu prea ai timp în zilele lucrătoare. Profită de momentele libere și organizează o mică reuniune de familie.

Gemeni

Te-ai plictisit de rutina de la birou și profiți de weekend pentru a face curățenie prin casă. E bine să ai și alte activități, dar nu uita să te și odihnești.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu ezita să încerci noi activități, dacă asta îți dorești cu adevărat. Poate faci ceva care să fie util și în plan profesional.

Leu

Renunță la temeri legate de viitor și gânduri negative și petrece timp alături de familie sau prieteni. Compania unor oameni dragi te va încărca cu energie pozitivă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O persoană pe care o credeai apropiată îți dovedește contrariul din cauza unor lucruri care abia acum ies la suprafață. Nu te întrista și ai mai multă grijă la semnele pe care, indirect, ți le transmit ceilalți.

Balanță

E timpul să contactezi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și poate o să stabiliți o întâlnire. Ar fi ideal să petreci câteva momente alături de vechi cunoștințe.

Scorpion

Astrolgii au prezis noroc în plan amoros pentru astăzi. Faci planuri cu persoana iubită, iar dacă nu ai o relație, te așteaptă o întâlnire. Nu te grăbi și încearcă să dai dovadă de sinceritate.

Săgetător

Este timpul să faci câteva activități de care nu ai timp în mod obișnuit. Profită de clipele de liniște de dinainte de sărbători.

Capricorn

Ai o relație foarte bună cu prietenii tăi și petreceți timp regulat, însă ai grijă să nu se „strecoare” printre voi o persoană care nu este de încredere. Dacă intuiția îți spune ceva, sigur nu ete greșit.

Vărsător

Membrii famiiei au nevoie de tine pentru a rezolva un conflict mai vechi. Nu ține partea nimănui și ascultă ce are fiecare de zis. Încearcă să calmezi lucrurile, nu să pui paie pe foc.

Pești

Nu mai lucra suplimentar și în weekend și concentrează-te pe activități care să te relaxeze. Oricum a fost o săptămână grea la job, nu vrei să o continui și sâmbăta.

ADVERTISEMENT