ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 septembrie 2020 pentru fiecare zodie. Racii scapă de o mare teamă

Autor: Dan Suta | 11.09.2020 | 10:30
Sfatul zilei de sâmbătă, 12 septembrie 2020 pentru fiecare zodie. Racii scapă de o mare teamă
Sfatul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Sursa foto: seventeen.com

Citește sfatul zilei de sâmbătă, 12 septembrie 2020 pentru zodia ta și află ce îți aduc astrele în cale. Descoperă noile provocări, dar și care sunt lucrurile pe care e bine să le faci pentru liniștea ta.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 12 septembrie pentru zodia ta

Berbec: Pune-te mai des în locul oamenilor pe care îi critici uneori cu atâta vehemență. Trebuie să dai dovadă de mai multă empatie. Numărul norocos al zilei: 1.

Taur: Nu te culca pe o ureche deși ai câștigat o mică bătălie. Războiul nu este încă finalizat, așa că trebuie să te pregătești cu noi arme. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Potrivește-ți bine ceasul căci azi ești solicitat în mai multe direcții. Trebuie să fii cât se poate de punctual, altfel riști să pierzi niște oferte extrem de oneroase. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac: Respiră ușurat deoarece azi scapi de o mare teamă, de o mare problemă care a persistat în mintea ta foarte mult timp. Privește cu optimism spre viitor. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu te mai ruga de ceilalți să facă anumite lucruri, ci apucă-te chiar tu. Fii un exemplu pentru ei dacă tot ai atâtea pretenții. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Nu te uita în trecut cu mânie, ci cu înțelegere. Încearcă să privești succesiunea întâmplărilor recente din viața ta cu ochii unui înțelept. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de familie și de prieteni, așa că profită de această sâmbătă minunată. Numărul norocos: 9.

Capricornii trebuie să ignore bârfele

Scorpion: Spune ce ai pe suflet și fă-o într-un mod cât se poate de calm. Istericalele nu își au locul și rostul. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu ceilalți. Este momentul să dovedești că ești o persoană matură. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: Nu te lua după toate bârfele pe care le auzi în stânga și dreapta. Ar fi bine să te gândești la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 6.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Uită-te în oglindă înainte să îi critici pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 13.

Pești: Ai suficiente resurse pentru a-i putea inspira pe ceilalți. Poți fi începând de azi un real model pentru prieteni. Numărul norocos al zilei: 5.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!