Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 13 martie. Vești bune pentru Gemeni

12.03.2021 | 12:50
Sfatul zilei de sambata 13 martie Vesti bune pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 13 martie, cu vești cât se poate de bune, că doar e weekend. Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, pregătește-te să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil.

De ce spunem asta? Ei bine, norocul îți surâde din toate punctele de vedere. Trebuie doar să privești cu atenție și să accepți cu bucurie lucruri noi, pe care până mai ieri evitai să le observi.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Săgetătorului? Încearcă să-ți amintești de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit abia în momentul în care ai avut încredere în forțele proprii. Așa se întâmplă și acum.

Sfatul zilei de sâmbătă, 13 martie

Berbec

Te bate gândul să începi activităţi noi, dar sunt prea dificile și îți lipseşte simţul practic. Dacă muncești astăzi, ar fi bine să nu iei decizii importante, pentru că există riscul să greșești.

ADVERTISEMENT

Taur

O sumedenie de piedici apar subit în calea ta și te fac să te simţi ciudat, dar ai puterea să-ţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată, spre deosebire de alții, care dau bir cu fugiții. Universul te va răsplăti pentru curaj.

Gemeni

Îți va merge bine doar dacă vei înceta să privești într-o singură direcţie. Paleta de opțiuni e mult mai largă, trebuie doar să deschizi bine ochii.

ADVERTISEMENT

Rac

Succesul se apropie cu pași repezi, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă. Trebuie să lupți din greu dacă vrei să pui mâna pe acel premiu la care râvnești de luni întregi.

 Leu

Weekend-ul a picat la fix, pentru că ai nevoie de o pauză. Încearcă să nu te implici în niciun fel de activitate intelectuală dificilă. Nu de alta, dar nu vei reuși să o duci la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai senzația că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, care încearcă mereu să-ți pună bețe în roate. O fi așa sau nu, mai bine taie în carne vie. Poți să-ți duci treburile până la capăt și pe cont propriu.

Balanţă

Te afli în compania unei personalităţi strălucitoare, care monopolizează toată atenţia și te inhibă, te face să stai cuminte în banca ta și să privești în tăcere. Simți că orice altă implicare ar fi inutilă.

Scorpion

Ești atât de obosit încă nu mai găsești energia să mergi mai departe. Încearcă să te odihnești dacă nu vrei ca sănătatea să-ți fie pusă în pericol.

Săgetător

Amintește-ți de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar în clipa în care ai crezut cu toată tăria în visul tău. Așa trebuie să procedezi și acum.

Capricorn

E momentul să renunți definitiv la „NU” și să transformi fiecare declaraţie într-o afirmație. Nu de alta, dar energia cuvântului „DA” îți va aduce o groază de satisfacții.

Vărsător

Punctul tău de vedere contează, doar poate nu e momentul să-l exprimi. Așteaptă puțin, ascultă cu atenție ce au de spus persoanele cu care te afli în dialog și abia apoi poți să tragi concluzii.

Peşti

Chiar dacă e weekend, te așteaptă o zi extrem de capricioasă. Toate par să se mişte într-o viteză uimitoare și apoi nu se mai întâmplă nimic. Starea ta psihică e precum un zigzag, de la plus la minus şi înapoi cât ai clipi.

ADVERTISEMENT