News

Sfatul zilei de duminică, 18 octombrie 2020. Balanțele vor avea parte de o zi plină de reușite

17.10.2020 | 11:26
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru duminică, 17 octombrie 2020, aduce evenimente importante pentru toate zodiile. Este o zi propice explorării de sine, întoarcerii spre propriile pasiuni și hobby-uri, spre relaxare și odihnă.

Astrele anunță o lună în scorpion, ceea ce îndeamnă spre introspecție, dar și spre unele schimbări pe plan profesional, afaceri și bani. Veniturile se vor rotunji.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt scrise în rândurile de mai jos. FANATIK vine cu evenimentele și întâmplările detaliate pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european.

Sfatul zilei de duminică, 17 octombrie, pentru nativii fiecărei zodii

Berbec

Atenție la gestiunea emoțiilor. Luna în scorpion te poate face mai nervos decât de obicei. Concentrează-te pe găsirea echilibrului și a păcii interioare.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o ocazie foarte bună pentru afaceri și carieră. Sunt șanse foarte mari ca un proiect demarat în trecut să se realizeze. În sfârșit, munca ta va fi răsplătită, iar starea materială este una bună.

Gemeni

O stare de neliniște interioară referitoare la planul social poate fi ameliorată astăzi. Trebuie să acționați cu tact și să nu vă lăsați descurajat de micile eșecuri, fiindcă luna în scorpion favorizează rezolvarea problemelor de acest gen.

ADVERTISEMENT

Rac

Axează-te pe idei realizabile și ușoare, fiindcă ai tendința de a te angaja în mai mult decât poți duce. Ai posibilitatea de a relua proiecte și planuri din trecut. Profită la maxim.

Leu

Astăzi este o zi bună pe plan social. Dai dovadă de multă empatie și compasiune, de aceea nu trebuie să dai înapoi atunci când ceilalți îți cer ajutorul. Este foarte important să fii alături de cei care te-au sprijinit în trecut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de o zi liniștită, în care apuci să îți tragi sufletul. Ești foarte inspirat, mai ales în ceea ce privește studiile sau pasiunile. Este momentul să nu îți bați capul cu problemele personale, fiindcă se vor rezolva de la sine. Timpul vindecă totul.

Balanță

Ești mult prea permisiv și generos cu cei din jur, de aceea astăzi este momentul pentru a analiza dacă cei din jur merită acest efort. Mare atenție, fiindcă uneori bunătatea este văzută ca un defect, iar oamenii profită. Prioritizați persoanele care v-au fost alături necondiționat.

Scorpion

Ești foarte pasional, dat fiind faptul că luna este în semnul tău. Aceasta ar putea reaprinde pasiuni mai vechi și te poate face să privești spre trecut, către relații care s-au încheiat sau care nu au avut șansa să înceapă.

Săgetător

Astre favorabile în ceea ce privește afacerile. Muncești din greu, iar eforturile încep să dea din ce în ce mai mult roade.

Capricorn

Lăsă mai ușor munca pentru ziua de astăzi. Profită de weekend și refă-și forțele pentru ziua de luni. Proiectele tale vor da roade.

Vărsător

Astrele te îndeamnă să asculți sfaturile celor dragi în legătură cu o problemă pe plan personal. Este momentul să ieși din carapace și să strălucești.

Pești

Contactul cu persoane din trecut nu este prielnic. Important este să te concentrezi pe prezent și să întorci pagina, fiindcă unele relații nu au fost deloc bune pentru tine. Petrece timp împreună cu cei dragi.

ADVERTISEMENT