Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2020. Clipe tensionate pentru Balanțe

18.09.2020 | 12:24
Sfatul zilei de sambata 19 septembrie 2020Clipe tensionate pentru Balante
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru sâmbătă, pe 19 septembrie, le aduce Gemenilor noi perspective. Nu trebuie să spetească și să încerce să le facă pe toate.

Din punct de vedere astrologic, zilele de wekeend le vor aduce multor nativi liniștea și relaxarea de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Este necesar ca Leii, Taurii să își revizuiască anumite planuri avute, dar nu vor lăsa nimic să le strice starea de bine.

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 19 septembrie. Momente de provocare pentru Balanțe și Gemeni

Berbec

Berbecii se bucură de compania celor dragi și pot face o escapadă care să bucure întreaga lor familie. În cazul nativilor cu copii, vor petrece timpul mult visat alături de cei mici.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii dau dovadă că s-au maturizat prin faptul că orice plan dat peste cap nu pare să îi deranjeze. Ba din contră, vor fi mai săritori ca de obicei dacă observă că o persoană dragă a dat de necaz.

Gemeni

Gemenii pot lua viața de la capăt în orice moment și realizează și ei asta. Ar putea avea de gând să plănuiască o mutare de locuință sau să își deschidă o afacere profitabilă. Se reinventează mult pe plan personal în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii fac tot posibilul și jonglează cu finanțele la început de weekend. Vor avea răgazul necesar pentru a le pune pe toate cap la cap și ar putea face o investiție pe care și-o doreau de mult timp.

Leu

Leii dau dovadă că nu pot fi împiedicați din planurile lor. Sunt foarte încăpățânați când vine vorba de ideile lor și vor cu tot dinadinsul să le aplice cât mai rapid. Vor da dovadă că sunt un exemplu demn de urmat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se regăsesc într-o situație în care simt că plutesc. Se pot îndrăgosti pe loc de o persoană neașteptată ce își face apariția în viața lor. Clipele magice sunt pe placul acestui nativ care aștepta de multă vreme să își găseacă o jumătate.

Balanță

Balanțele au în gând o soluție care i-ar putea scăpa dintr-o situație pe care au provocat-o tot ei. Au pus paie pe foc în cazul unei discuții aprinse și acum trebuie să își asume întreaga întâmplare.

Scorpion

Scorpionul plănuiește o escapadă romatică împreună cu partenerul de viață. Se poate destinde și este mai deschis cu sentimentele sale ca oricând. Ar putea face destăinuiri dacă asta crede de cuviință, emoțiile fiindu-le împărtășite pe deplin.

Săgetător

Săgetătorul se simte copleșit de anumite emoții ce îl acaparează complet. Poate fi predestinat pentru lucruri mărețe, dar are o perioadă în care nu e deloc în apele lui.

Capricorn

Capricornii sunt ceva mai retrași în aceste vremuri, dar își pregătesc revenirea. În acest weekend își pot reîncărca bateriile pentru a reveni mai pregătiți ca oricând. De aceea le este recomandat să se relaxeze total.

Vărsător

Pe nativul Vărsător îl așteaptă o experiență mult visată alături de cei dragi sufletului său. Se întâlnește cu toate cunoștințele la o petrecere pe care o poate organiza și va primi la rândul său invitații pentru viitoare evenimente.

Pești

Peștii se pot baza pe o echipă de nădejde dacă au de dus la bun final o misiune ce părea aproape imposibilă. Vor avea de luat în calcul toate promisiunile făcute atunci când sunt puși în fața unei noi provocări.

ADVERTISEMENT