Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021. Fecioara nu are o stare interioară prea bună

19.02.2021 | 11:29
Sfatul zilei de sambata 20 februarie 2021 Fecioara nu are o stare interioara prea buna
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021, vine cu informații prețioase pentru toate zodiile. Apele nu mai sunt tulburi ca până acum și multe lucruri își găsesc rezolvarea mult căutată. 

Unele semne zodiacale nu se pot concentra, astrele sugerându-le să amâne deciziile importante pentru o altă zi. Pe de altă parte, sunt și nativi care se bucură de evenimente frumoase și de bani.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Hai, să afli și tu, care sunt evenimentele și întâmplările acestea!

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Ți-ai pierdut complet răbdarea, inclusiv pentru propria persoană. Din păcate, frustrările sunt mai puternice decât ambiția și îți dau mari dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Taur

Lucrurile nu sunt tocmai pe roze la capitolul financiar. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât ai în portofel, altfel riști să strângi datorii peste datorii.

Gemeni

Meditează mai mult asupra consecințelor pe care le au discuțiile în contradictoriu. Vezi până unde poate duce scandalul și oprește-te la timp.

ADVERTISEMENT

Rac

Înainte de a te apuca de muncă focusează-te pe odihnă și relaxare. Trebuie să ai bateriile încărcate dacă vrei să duci la capăt toate planurile din agendă.

Leu

Un strop de fericire își face simțită prezența în viața ta anostă. Profită din plin de această șansă și bucură-te de fiecare secundă în care radiezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Starea emoțională te copleșește și izbucnești în plâns fără să ai un motiv întemeiat. Nu ar strica să îți descarci sufletul și să elimini tot ce e negativ.

Balanță

Dispui de o sumă de bani importantă. Nu arunca pe fereastră finanțele și investește-le într-un proiect de suflet în care crezi mult.

Scorpion

Pune în practică ideile pe care le-ai tot amânat în ultime vreme. Nu mai pierde timpul degeaba că ți-o iau alții înainte și ai să regreți.

Săgetător

Te bucuri de o zi liniștită din toate punctele de vedere. Nimic nu ajunge la tine, e o zi în care nu pui la suflet ce auzi în jurul tău.

Capricorn

Rutina îți este ușor dată peste cap, dar uneori e bine să mai încerci și alte lucruri. Cine știe, poate chiar îți plac activitățile acestea noi.

Vărsător

Îți este tot mai greu să te concentrezi pe lucruri cu adevărat importante. Ești cu capul în nori și ai senzația că problemele nu se mai termină.

Pești

Poate nu stai prea bine la capitolul financiar, însă prietenii nu te lasă niciodată la greu. Ai parte de multe invitații în oraș, trebuie doar să alegi.

ADVERTISEMENT