News

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 iulie. Află care este zodia care scapă de lucrurile inutile

19.07.2019 | 11:24
Sfatul zilei de sambata 20 iulie Afla care este zodia care scapa de lucrurile inutile

FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 20 iulie. În prima zi de weekend zodiile vor trece prin evenimente diferite, dar și prin stări incredibile, de la extaz la supărare. Este o zi în care îți poți achita obligațiile morale sau financiare. În plus, sâmbătă multe zodii vor reuși ce și-au propus, mare atenție la piedici și oamenii răi.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 20 iulie

Berbec

Cineva îți trimite o invitație pentru un eveniment important. Este momentul ideal să te relaxezi și să profiți de timpul liber. Te gândești serios să pleci în vacanță și de ce nu, chiar să te angajezi într-o stațiune de agrement.

Taur

Ai ceva bani puși deoparte, cheltuie-i cu cap și cumpără ceva util pentru casă sau pentru tine. Fie că este vorba de o haină pe care ți-o doreai de mult, fie ceva de încălțat asigură-te că este ceva confortabil.

Gemeni

Ieși în oraș și lărgește-ți cercul de prieteni. Pe plan profesional s-ar putea să găsești niște sponsori cărora le plac planurile tale și vor investi în ele. Nu trebuie să-ți faci griji pentru bani, s-ar putea să primești un bonus.

Rac

Ai rămas în urmă la locul de muncă, iar acum ești nevoit să faci ore suplimentare. Vei reușii să pui la punct multe lucruri, iar șefii te vor recompensa fie cu o zi liberă în timpul săptămânii, fie cu un bonus.

Leu

Treci printr-o perioadă emoționantă și agitată. Persoana iubită îți este alături și te va ajuta să-ți regăsești echilibrul de care ai nevoie. Ai o grămadă de idei și activități cu care să-ți umpli timpul liber.

Fecioară

Te gândești serios încotro te îndrepți cu relația de iubire. Poate ar fi timpul să iei o decizie care să-ți schimbe relația de cuplu în bine. Un prieten te invită la un grătar, profită de această oportunitate și relaxează-te.

Balanță

O veste te ia pe nepregătite și ești nevoit să pleci din oraș. S-ar putea să primești moștenire o casă pe care decizi să o scoți la vânzare. Fă-ți planurile de vacanță și stabilește cu partenerul de viață unde veți pleca vara asta.

Sfatul zilei de sâmbătă, 20 iulie
Scorpionul va pleca în acest weekend în vacanță la mare. Sursa foto: pixabay.com

Scorpion

Weekend-ul acesta te gândești să pleci la mare sau la un concert. Ai timp să faci curățenie în casă și să scapi de lucrurile care nu îți mai folosesc și ocupă loc degeaba. Aruncă toate obiectele care adună praf.

Săgetător

O cină în doi pe înserate va aprinde flacăra iubirii. Decizi să amâni călătoria pe care o aveai stabilită. Ai alte priorități acum și nu îți stă capul la vacanță. Săptămâna viitoare vei pleca într-o călătorie din care vei rămâne cu multe amintiri frumoase.

Capricorn

Ți-ai neglijat foarte mult în ultima perioadă sănătatea și ar fi cazul să mergi la medic să faci ceva investigații. Dedică cât mai mult timp familiei și implică copii în activitățile zilnice. Ieșiți în parc sau la grădina zoologică, copii se vor bucura.

Vărsător

Persoana pe care ai împrumutat-o îți va înapoia banii și decizi să-i investești în garderobă. Reușești să arunci din hainele pe care nu le mai porți de ani buni, dar altele le vor lua locul. Poate ar fi timpul să te gândești să nu mai investești așa mulți bani în lucruri materiale.

Pești

Te-ai hotărât să-ți cumperi o casă mai spațioasă sau să mai ridici un etaj la cea pe care o ai deja. În relația de cuplu domnește o atmosferă calmă și relaxantă și vă gândiți la o scurtă vacanță în doi la mare sau la munte.