Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 22 august. Gemenii pleacă în vacanță

21.08.2020 | 12:21
Sfatul zilei de sambata 22 august Gemenii pleaca in vacanta
ADVERTISEMENT

Weekend-ul începe în forță, cu voie bună, relaxare și, de ce nu, o petrecere alături de prieteni, că doar e vară. Bucură-te din plin de aceste momente, dar încearcă să nu exagerezi cu băuturile alcoolice. Știi că excesele nu sunt niciodată bune.

Simți nevoia unui moment de liniște după lunile în care ai muncit pe brânci? În cazul ăsta rămâi acasă și delectează-te cu filmul preferat. Știi tu, genul acela de peliculă care nu te plictisește nici dacă o vezi de două ori pe zi.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ai toate motivele să țopăi, pur și simplu de bucurie mai ceva ca un copil. Pleci în sfârșit în vacanța la care visezi cu ochii deschiși încă de la începutul anului.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 22 august

Berbec

Începi ziua cu o veste importantă. Proiectul pe care l-ai dus la bun sfârșit în urmă cu o lună îți rotunjește acum serios veniturile. Unde mai pui că e posibilă și o avansare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai ocazia să faci schimbări importante, mai ales  din punct de vedere sentimental. Nu te îngrijora, se vor dovedi de bun augur pe viitor.

Gemeni

Pleci într-o binemeritată vacanță, așa că ai toate motivele să te bucuri ca un copil. Era cazul să te detașezi puțin de griji și stres.

ADVERTISEMENT

Rac

Te întâlnești cu un fost coleg și ce să vezi? Îți propune un loc de muncă mai avantajos. Nu ești obligat să îi dai răspunsul final chiar acum, dar promite-i că iei în calcul oferta.

Leu

Rămâi acasă și încerci să termini o lucrare mai veche pe care ai lăsat-o în standby. Dacă o rudă vrea să te ajute cu bani, nu refuza. Gestul ei este cât se poate de sincer și vine din suflet.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Oboseala începe să-și spună cuvântul, noroc că nu se anunță o zi cu evenimente notabile. Ai ocazia să-ți încarci bateriile.

Scorpion

S-ar putea să câștigi o sumă importantă de bani. Relația cu persoana iubită merge de minune, ați dat uitării toate certurile din trecut.

Săgetător

Partenerul de viaţă este nemulţumit și îți reproșează anumite lucruri verde în față. Încearcă să nu reacționezi prea dur.

Capricorn

Ești predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente, așa că fii foarte atent pe unde mergi și ce faci. Nu vrei să ajungi în spital tocmai acum.

Vărsător

Evită întâlnirile de afaceri, pentru că nu ai deloc putere de convingere astăzi. În plus, stai foarte prost la capitolul răbdare, așa că spune pas discuțiilor importante.

Peşti

Un grup de prieteni te cheamă într-o excursie, dar partenerul de viață nu este deloc de acord. Refuză invitația, altfel riști să stârnești conflicte inutile.

ADVERTISEMENT