Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020. Armonie în familie pentru nativi

25.12.2020 | 10:59
Sfatul zilei de sambata 26 decembrie 2020 Armonie in familie pentru nativi
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020, vine cu recomandări în ceea ce privește renunțarea la orgolii și cu îndemnuri la răbdare, pentru a avea pare de armonie în relația cu cei dragi.

A doua zi de Crăciun este dominată de iertare, de iubire și de multă pace în familie, iar semnele zodiacale au parte de multe surprize din partea celor dragi.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte, pentru a doua zi de Crăciun. Citește și tu mai jos pentru a afla ce îți recomandă astrele în această zi.

Sfatul zilei de sâmbătă, 26 decembrie 2020

Berbec

A doua zi de Crăciun vine cu o vizită surpriză din partea unui apropiat, care vă va face un cadou emoționant, de suflet, la care nu te-ai fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de ieri te-a obosit foarte mult pentru că tu te-ai ocupat de toate pregătirile și te-ai asigurat că toată lumea se simte bine. Acum, este rândul tău să te relaxezi.

Gemeni

Este posibil să te revezi cu prietenii pentru a vă face niște cadouri și pentru a povesti cum v-ați petrecut prima zi de Crăciun. Se anunță vești surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi îți dedici ziua persoanei iubite, alături de care îți dorești să recuperezi tot timpul pierdut. Se anunță o zi plină de momente emoționante și de surprize.

Leu

Deși ai cheltuit destul de mult pentru cadouri și pentru pregătirile de Crăciun, nu îți faci griji în privința banilor și aștepți cu nerăbdare să sărbătorești Revelionul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Simți că lumea din jurul tău este tensionată, motiv pentru care decizi să te detașezi de problemele celor din jur și să te bucuri de zilele de sărbătoare.

Balanță

Evită să faci comparații între sărbătorile din anii trecuți și bucură-te de prezent și de compania celor dragi, care se simt foarte bine în sânul familiei.

Scorpion

Profiți din plin de liniștea de astăzi, având în vedere ziua agitată de care ai avut parte ieri. Te relaxezi alături de partenerul de viață și vă bucurați împreună de momente unice.

Săgetător

Îți faci griji în privința banilor. Ai cheltuit destul de mult în perioada sărbătorilor, iar acum este timpul să faci niște economii și să păstrezi banii pentru Revelion.

Capricorn

Nimic nu îți poate lua gândul de la distracție. Vrei să te bucuri de compania celor dragi, să râdeți împreună și să profitați de momente unice petrecute în sânul familiei.

Vărsător

Pleci în vizită la niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Cadourile sunt pregătite, iar tu vei avea parte de surprize de proporții astăzi.

Pești

Gândul îți stă la sărbătorile din anii trecuți, în care obișnuiai să călătorești foarte mult, alături de cei dragi. Cu toate acestea, încearcă să te bucuri de prezent și de compania apropiaților.

ADVERTISEMENT
Tags: