Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 29 august 2020. Peștii își văd mai departe de propriul drum

28.08.2020 | 12:35
Sfatul zilei de sambata 29 august 2020 Pestii isi vad mai departe de propriul drum
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 29 august 2020, aduce pentru majoritatea semnelor zodiacale evenimente importante. Așa se face că nativii sunt mai motivați ca niciodată să lase trecutul în spate și să meargă mai departe pe drumul ales.

Spre exemplu, astrele transmit că nativul Pești nu mai vrea să bată pasul pe loc și își ia inima în dinți. Acum ori niciodată, este motto-ul după care se ghidează.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. Descoperă care sunt întâmplările de care au parte acestea.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 29 august 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Povestea ta de dragoste nu mai este de mult pe drumul cel bun. Discută sincer și deschis și jumătatea ta și vezi care sunt aspectele care o deranjează.

ADVERTISEMENT

Taur

Lasă trecutul în urmă și gândește-te ce vrei să faci în viitor. Așterne în agendă ideile și planurile pe care vrei să le duci la capăt.

Gemeni

Este momentul să ai mai multă încredere în tine. Nu te mai lăsa călcat în picioare și demonstrează-le celor din jur că ești mult mai bun decât ei.

ADVERTISEMENT

Rac

Sentimente, emoții și trăiri, așa arată pentru tine ziua. Axează-te pe timpul de calitate petrecut alături de oamenii dragi din viața ta. Profită de această zi liberă.

Leu

Nu te da bătut când ajungi într-o situație care pare că nu are nicio ieșire. Sfaturile și îndemnurile prietenilor te vor ajuta să vezi partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță schimbări importante pe toate planurile. Ești motivat să devii o persoană cu totul alta, mai ales când vine vorba de starea sufletească și de gânduri.

Balanță

Adori să mergi la serviciu, dar trebuie să știi să te oprești. Ești acuzat că stai prea mult la birou, peste program. Nu crezi că cei din jur au dreptate?

Scorpion

Unii oameni știu să dea sfaturi pe care nu le-au urmat nicio secundă. Urmează-ți instinctul și mergi mai departe. Ghidează-te numai pe propriile gânduri.

Săgetător

Relația cu partenerul de viață merge excelent, ce ți-ai putea dori mai mult? Bucură-te din plin de tandrețea și armonia de care ai parte.

Capricorn

Ești motivat să lași totul în urma ta și să privești în viitor. Închide ușa amintirilor neplăcute și uită toate neînțelegerile prin care ai trecut.

Vărsător

Știi ce ai de făcut, dar din păcate, nu faci nimic în acest sens. Ai nevoie să fii împins de la spate, dar nu mai găsești deloc motivația de a înainta.

Pești

Te-ai săturat să nu faci nimic pentru tine. Pune-te pe primul plan, ia-ți inima în dinți și lasă-te dus de următorul val. Experiența își va spune cuvântul.

ADVERTISEMENT