Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020. Balanța se concentrează mai mult asupra sa

04.12.2020 | 11:30
Sfatul zilei de sambata 5 decembrie 2020 Balanta se concentreaza mai mult asupra sa
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020, vine cu evenimente remarcabile pentru toate cele 12 zodii. Este o zi specială pentru mulți nativi, rezolvarea problemelor fiind pe primul plan. 

Astrologii mai transmit că semnele zodiacale au șansa de a-și pune ordine în viață și în gânduri, disciplina fiind una dintre calitățile pe care se bazează nativii în prima zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte sunt relatate mai jos. FANATIK îți spune ce trebuie să ignori sau unde trebuie să lucrezi pentru a avea succes pe toate planurile.

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Organismul îți dă semne că se simte obosit. Odihnește-te mai mult, spre seară ai timp să ieși cu prietenii la o terasă. Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta.

ADVERTISEMENT

Taur

Oferă-i partenerului de viață toată atenția ta, în ultima perioadă l-ai cam neglijat. Este un moment bun pentru a sta împreună și a pune la punct detalii importante de viitor.

Gemeni

Arată tot ce poți la locul de muncă, ia atitudine. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să-și asume meritele, ai tot dreptul să fii apreciat și lăudat pentru ideile geniale pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Rac

Te simți al nimănui de când nu mai ai partener de viață. Ai grijă, nu te arunca în aventuri. Nu este cazul să pierzi timpul aiurea, așteaptă marea dragoste, va veni!

Leu

Ia în calcul sfaturile pe care le primești de la rude. Nu îți vor răul, fii mai atent la vorbele care ajung la urechile tale. S-ar putea să-ți fie de un real ajutor în plan profesional și nu numai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Reușești să ieși din niște situații fără scăpare și asta datorită talentului. Nu ezita să investești mai mult în pasiunile tale. Cine știe, poate pe viitor câștigi și ceva bani frumoși.

Balanță

Devino cea mai bună variantă a ta, concentrează-te mai mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți să faci un anumit lucru. Poți mai mult!

Scorpion

Planurile tale încep să prindă contur din ce în ce mai mult. Bucură-te de timpul liber pune a stabili unele lucruri care au rămas nerezolvate.

Săgetător

Fericirea are chipul lucrurilor mărunte. Nu renunța la micile plăceri care îți bucură inima. Citește o carte, vizionează un film bun sau fă o plimbare cu jumătatea ta.

Capricorn

Întreabă-te deschis ce-ți dorești să faci mai departe. Totul ține de alegerile pe care le faci în prezent. Acum se construiește cărămidă cu cărămidă viitorul tău.

Vărsător

Demonstrează că nu trebuie să depinzi de o anumită persoană pentru a fi fericit. Iubește-te mai mult, nu te mai lăsa pe ultimul loc. Investește mai mult în tine și în idealurile tale.

Pești

Sunt șanse mari să semnezi un act important. Poate chiar te muți la casa ta. Spre seară stai cu cei dragi, ei contează cel mai mult perioada aceasta.

ADVERTISEMENT