Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 5 septembrie. Leul are probleme în dragoste

04.09.2020 | 12:54
Sfatul zilei de sambata 5 septembrie Leul are probleme in dragoste
Nativii din Leu încep weekend-ul cu probleme în dragoste. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 5 septembrie și trebuie să știi din capul locului că veștile nu sunt printre cele mai bune, chiar dacă ai fi vrut să începi weekend-ul în forță. Încearcă, totuși să privești partea bună: măcar nu ai ocazia să te plictisești.

Șeful te roagă insistent să preiei frâiele unui proiect extrem de important și nu ai cum să îl refuzi sau, Doamne ferește, să-i trădezi încrederea. Nu-ți face griji, va ști cum să te răsplătească dacă lucrurile merg bine.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Leu încearcă să nu neglijezi persoana iubită. Știe cât de important e pentru tine să ai succes în carieră, dar și-ar dori să petreceți puțin timp împreună. Dacă îți reproșează acest lucru, nu răspunde cu aceeași monedă. Nu de alta, dar riști să provoci un conflict inutil.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 5 septembrie

Berbec

Toți cei din jur îți apreciază seriozitatea și știu că se pot baza pe sfaturile tale. Nu ezita să le sari în ajutor, pentru că doar așa poți lega noi prietenii care vor dura o viață întreagă.

ADVERTISEMENT

Taur

Tocmai când vrei să rămâi acasă și să te bucuri de liniște te cheamă datoria. Trebuie să pornești într-o călătorie în interes de serviciu, așa că înarmează-te cu răbdare. Și încearcă să uiți că ți-a stricat weekend-ul. Poate se va dovedi o experiență plăcută până la urmă.

Gemeni

Dai uitării toate problemele pe care le-ai întâmpinat zilele trecute în discuțiile cu membrii familiei. Ești binedispus și comunicativ, așa că ai suficientă răbdare să îi asculți pe fiecare în parte și să le înțelegi supărările.

ADVERTISEMENT

Rac

Începi weekend-ul cu o surpriză de neuitat. Are legătură cu persoana iubită, dar nu îți spunem mai multe, pentru că e un moment pe care trebuie să-l trăiești pe propria piele.

Leu

Ești implicat într-un proiect important, iar partenerul îți reproșează, mai mult sau mai puți subtil, că îl cam neglijezi. Încearcă să nu cazi pradă impulsurilor de moment, pentru că răspunzându-i cu aceeași monedă nu faci altceva decât să înrăutățești situația.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te așteaptă un weekend exact așa cum ți-l dorești: cu odihnă și relaxare acasă, în compania persoanei iubite. Sau poate simți nevoia unei vacanțe, că doar îți permiți, acum că munca asiduă din ultimele luni începe să-și arate roadele.

Balanță

Ești conștient de capacitățile tale intelectuale și vrei neapărat să îți asumi noi responsabilități. Nici măcar nu mai ai răbdare să aștepți până luni.

Scorpion

O persoană de peste mări și țări îți face o vizită neanunțată. La cât ești de tipicar, în general te-ar deranja atitudinea ei, dar acum faci o excepție. Nu de alta, dar a trecut prea multă vreme de la ultima voastră întâlnire.

Săgetător

Persoana iubită vrea să plecați într-o excursie în doi și te sfătuim să nu o refuzi. Are dreptate când îți spune că munca mai poate aștepta.

Capricorn

Trebuie să negociezi anumite contracte importante și nu te simți în stare. Mai bine ascultă-ți intuiția și amână discuțiile pentru următoarele zile.

Vărsător

E început de weekend și un moment excelent să te întâlnești cu prietenii. De când nu v-ați mai văzut la o bere? Să nu mai spunem de drumețiile pe care le făceați împreună, bătând țara în lung și-n lat. Nu ți s-a făcut dor de acele vremuri?

Pești

Chiar dacă simți nevoia să te odihnești puțin, ai ocazia să duci la bun sfârșit proiectul la care muncești de atâta amar de vreme și parcă nu îți vine să te oprești. Ești ambițios și asta nu poate decât să ne bucure, dar încearcă să nu depășești o anumită limită.

ADVERTISEMENT
Tags: