Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022. Leul nu renunță la distracție, deși e obosit

Sfatul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, marchează momente speciale, plimbări lungi și călătorii. Zodiile au alături gașca de prieteni și partenerii de viață.
06.05.2022 | 13:44
Sfatul zilei de sambata 7 mai 2022 Leul nu renunta la distractie desi e obosit
Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, pentru fiecare zodie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Se anunță un început de weekend frumos din mai multe puncte de vedere. Cele 12 semne zodiacale au parte de clipe memorabile.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Nu scapi de muncă nici în acest final de săptămână. Mai sunt sarcini care au nevoie de rezolvare și nu suportă amânare.

ADVERTISEMENT

Taur

Relaxare își spune cuvântul printr-o plimbare la aer curat. Se anunță o zi numai bună pentru a te bucura de timpul liber.

Gemeni

Ai lucrat destul în ultima perioadă și e timpul să iei o pauză. Spre seară poți primi vizita unor prieteni la un pahar de vin.

ADVERTISEMENT

Rac

Astrele anunță un moment bun pentru timpul petrecut alături de oamenii dragi, care te susțin și sunt aproape la fiecare pas.

Leu

Stresul și oboseala își spun cuvântul, dar asta nu înseamnă că nu ai parte de distracție. Nu te dai în lături de la petreceri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești multe sfaturi, dar vrei să crezi că știi ce vrei să faci mai departe. E foarte posibil să te înșeli într-o privință.

Balanță

Activitățile și pasiunile sunt cele pe care te concentrezi în această zi. Lasă-te dus de următorul pas și vezi unde te duce.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Datoria ta este să îți faci viața frumoasă. Nu este cazul să aștepți aprecieri și laude din partea oamenilor din preajma ta.

Săgetător

Se anunță o vacanță în compania partenerului de viață, care îți cere de o perioadă destul de lungă să stați în doi.

Capricorn

Ziua va fi una memorabilă din punct de vedere sentimental. Întâlnești o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Ieșirile în oraș sunt de mult istorie pentru tine. Principalul scop pe care îl ai acum este să te relaxezi, să-ți încarci bateriile.

Pești

Ai vrea să intri în grațiile unei persoane, dar din păcate nu reușești asta. Atitudinea ta nu este pe placul respectivului.

ADVERTISEMENT