Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 8 august 2020. Vărsătorul are o slăbiciune mai ciudată

07.08.2020 | 12:19
Sfatul zilei de sambata 8 august 2020 Varsatorul are o slabiciune mai ciudata
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 8 august 2020, aduce stări de neliniște, slăbiciuni, dar și tensiuni în relațiile amoroase. Unele zodii se simt în plus în cuplu și decid să pună capăt, în timp ce altele nu știu ce decizii să ia.

Astrele spun că este o zi ideală pentru a face pace cu trecutul și a începe o nouă filă în povestea vieții, dar cine sunt nativii care au curaj să facă asta? Descoperă în rândurile de mai jos!

ADVERTISEMENT

Nu toate poveștile au un final fericit, mare atenție. Toate semnele zodiacale își caută sufletul pereche, dar nu toate vor avea norocul să-l și întâlnească.

Așa arată sfatul zilei pentru sâmbătă, 8 august 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Ești om în toată firea, nu mai apleca urechea la ce auzi în jurul tău. Șoaptele și ispitele sunt la tot pasul, depinde de tine ce cale vrei să alegi mai departe.

ADVERTISEMENT

Taur

Intenția contează când vine vorba de iertare, dar ceva pare că te ține pe loc. Ia-ți inima în dinți și cere-ți scuze dacă vrei să ai liniște interioară.

Gemeni

Mașina timpului nu există, încearcă să lași numai fapte bune în urma ta. Odată ce ai greșit, poate nu mai ai șansa să repari. Nu pierde vremea aiurea.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiuni și relații în cuplu. Partenerul de viață vrea cu orice preț să te schimbe, dar tu nu vrei nici în ruptul capului să devii o altă persoană.

Leu

Fii copil din nou și bucură-te de timpul petrecut alături de cei mici. Este o zi perfectă pentru a sta acasă, în familie. De când nu ai mai făcut asta?

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai o stare de neliniște și tu știi ce să înțelegi din asta. Ai nevoie de un sfat, dar se pare că nu te lași convins ușor. Într-un final, vei găsi singur răspunsul.

Balanță

Concentrează-te pe muncă, te-ai distrat destul. Ai multe sarcini de rezolvat, nu le mai lăsa pe ultima sută de metri. Fii stăpân pe situație și impune-te dacă este nevoie.

Scorpion

Amintirile te chinuie, dar în același timp îți oferă și melancolie. Închide ușa trecutului și nu te mai lăsa doborât de acele clipe. Treci peste și insomnia va dispărea.

Săgetător

Ești extrem de norocos azi. Tot ce-ți pui în minte se îndeplinește și nici nu trebuie să depui prea multe eforturi. E scris în stele să ai o carieră de succes.

Capricorn

A venit clipa să alegi de care parte vrei să fii. Nu poți sta la nesfârșit prins între ciocan și nicovală. Orice ai alege va fi bine, într-un final. Ai răbdare.

Vărsător

Ai o slăbiciune ciudată pentru oamenii care nu vor să facă parte din viața ta. Iubești un anonim care te rănește la orice pas, dar nu vrei să vezi.

Pești

Treci prin viață rănindu-i pe cei care te iubesc, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă. Nu mai visa la cai verzi pe pereți, te-ai putea trezi singur.

 

 

ADVERTISEMENT