Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021. Balanței îi lipsește curajul pentru pasul decisiv

08.01.2021 | 10:30
Sfatul zilei de sambata 9 ianuarie 2021 Balantei ii lipseste curajul pentru pasul decisiv
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, vine cu schimbări, neliniști, provocări, dar și foarte multă nesiguranță legat de viitor. Zodiile trec prin mai multe stări interioare. 

Astrele mai prevăd că semnele zodiacale au parte de relații tensionate atât în viața de familie, cât și la locul de muncă. Rezolvarea problemelor ține de comunicare și ascultare.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru cei 12 nativi sunt relatate de FANATIK în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele de care au parte acestea.

Sfatul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Ai o dorință imensă de a schimba lucrurile în viața ta, mai ales că a început un an nou. Nu mai amâna și fă tot ce ți-ai pus în minte. Este momentul să strălucești.

ADVERTISEMENT

Taur

Pretențiile tale sunt extrem de ridicate când vine vorba de persoana de lângă tine. Ar fi cazul să mai renunți la o parte din ele, altfel riști să ajungi singur și neconsolat.

Gemeni

Exprimă-ți nemulțumirile cu voce tare, nu le mai păstra ascunse în adâncul sufletului. Te macini prea mult pentru niște lucruri inutile. Relaxează-te!

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o stare de neliniște și nesiguranță în privința viitorului. Nu știi pe ce drum să mergi mai departe. Cere ajutorul și sfatul unei persoane în care ai maximă încredere.

Leu

Ai atâtea planuri și idei încât nu știi de unde să începi. Confuzia se poate instala foarte ușor, nu lăsa lucrurile să alunece pe o pantă care nu duce nicăieri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Rațiunea îți este întunecată de niște idei venite din partea cuiva pe care-l credeai prieten. Scutură-te de aceste gânduri negre și încearcă să vezi partea plină a paharului.

Balanță

Îți lipsește curajul de a face pasul decisiv legat de ceea ce vrei să faci mai departe. Dacă mai stagnezi mult nu vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

Scorpion

O tentație sau o ispită venite pe neașteptate îți poate strica viața de cuplu. Ai grijă în brațele cui ajungi în perioada următoare.

Săgetător

Realitatea este mai frumoasă decât crezi, trebuie doar să lași norii negri să treacă din viața ta. Bucură-te de fiecare clipă alături de persoanele dragi.

Capricorn

Primești o lecție esențială, ai cam uitat de familie și te-ai băgat cu totul în muncă. Încearcă să găsești un echilibru, le poți face pe ambele în aceeași măsură.

Vărsător

Frustrări și supărări intense legat de viața amoroasă. Ești într-o relație toxică și nu știi cum să ieși mai repede. Totul ține numai de alegerile tale.

Pești

Ai de luat ceva decizii importante pentru casă. Nu este cazul să te grăbești, unele pot fi amânate pentru o perioadă. Vezi care îți sunt prioritățile.

ADVERTISEMENT