Life

Sfatul zilei de vineri, 10 martie 2023. Surprize pentru Săgetători și probleme financiare pentru Lei

Sfatul zilei de vineri, 10 martie 2023. Săgetătorii au parte de surpriză la final de săptămână, în timp ce Leii întâmpină dificultăți pe plan financiar.
09.03.2023 | 12:00
Sfatul zilei de vineri 10 martie 2023 Surprize pentru Sagetatori si probleme financiare pentru Lei
Sfatul zilei de vineri, 10 martie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi de vineri destul de problematică pentru unele zodii. Taurii sunt prinși în centrul unui scandal, iar Scorpionii vor ajunge în fața unei decizii importante care trebuie luată. De cealaltă parte, Balanțele vor avea parte de o serie de dezamăgiri.

Sfatul zilei de vineri, 10 martie 2023. Gemenii caută să afle un adevăr important

Berbec

A venit momentul să îți mai faci și ordine în viață. Ai încercat să faci pe plac multor persoane însă nu te-ai ales cu nimic. Sfatul zilei pentru tine este să faci din viața ta o prioritate și să te bucuri doar de lucrurile care îți fac plăcere, pentru că le-ai cam lăsat în urmă.

ADVERTISEMENT

Taur

Ajungi în centrul unui scandal fără ca măcar să știi de ce. Nu ai făcut nimic, însă din păcate numele tău s-a auzit și el, astfel că vei avea de dat socoteală în fața anumitor persoane. Astrele îți recomandă să tratezi situația cu mult calm, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine, fără prea multe bătăi de cap.

Gemeni

Ziua de vineri se concentrează în jurul acțiunilor tale de a afla anumite detalii despre o persoană. În realitate tu crezi că ești în căutarea adevărului, însă s-ar putea să afli lucruri nu tocmai plăcute. Sfatul zilei pentru tine este să cunoști o persoană mai bine, decât să îi investighezi trecutul.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță câteva tensiuni în familia ta, pe care vei fi nevoit să le rezolvi. S-au adunat mai multe nemulțumiri din mai multe părți și iată că fix vineri, punctele de vedere se unesc și duc la momente destul de dificile. Ai grijă cum comunici, dar și ce informații transmiți, pentru a nu fi înțeles greșit.

Leu

Se anunță o zi de vineri problematică din punct de vedere financiar. Se pare că nu ai făcut bine anumite calcule, astfel că nu îți mai ajung deloc banii. Cere împrumut doar pentru nevoi urgente și ai grijă să nu mai ajungi într-o astfel de situație, pentru că nu este deloc genul tău.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele te protejează la final de săptămână, așa că profită din plin de această oportunitate. Sfatul zilei pentru tine este să începi un nou proiect, sau dacă vrei să faci un pas în față, acum este momentul oportun pentru asta. Ești protejat inclusiv de energia negativă a celor din jur.

Balanță

Vineri ai parte de o dezamăgire din partea unei persoane pe care o credeai cu adevărat apropiată. Aceasta ar putea să folosească împotriva ta anumite informații pe care i le-ai spus, iar în acest mod îți creează probleme. Fii mai vigilent data viitoare și nu îți pune încrederea în oricine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te vei afla în fața unei decizii importante pe care trebuie să o iei. Este vorba despre locul de muncă și activitatea ta zilnică. Fie accepți un volum mai mare de muncă, alături de bani mai mulți, fie te gândești să îți schimbi total domeniul în care activezi. Alegerea este una destul de dificilă.

Săgetător

Ziua de vineri îți aduce o surpriză plăcută. Poate fi vorba despre o persoană care îți face ziua mai frumoasă, sau despre un cadou venit din partea rudelor. Oricum ar fi, timpul trece repede pentru tine, dar și frumos, așa că bucură-te de fiecare moment din plin.

Capricorn

Sfatul zilei pentru tine este să ai mai multă încredere în instinctul tău, atunci când vine vorba de afaceri. Ai ținut cont prea mult de părerile celor din jur, iar poate acesta este și unul dintre motivele pentru care lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit de la început.

Vărsător

Încearcă să îți faci liniște în gânduri pentru că treci printr-o perioadă destul de agitată care îți poate afecta starea de sănătate. Ia o pauză dacă este nevoie și lasă-i pe cei din jurul tău, pentru că mulți nici măcar nu se gândesc la tine sau la nevoile pe care le ai.

Pești

Găsești rezolvarea unor probleme care te-au tot măcinat în ultimele săptămâni, iar asta te va face în sfârșit să respiri relaxat la final de săptămână. Sfatul zilei pentru tine este să te bucuri de acest moment și să petreci timp de calitate cu oamenii importanți, pentru că a trecut ceva timp de când nu s-a mai întâmplat asta.

ADVERTISEMENT