Life

Sfatul zilei de vineri, 10 septembrie 2021. Scorpionului i se schimbă toate planurile

Sfatul zilei de vineri, 10 septembrie 2021. Nativii Scorpion au o zi agitată. Toate planurile sunt date peste cap.
09.09.2021 | 10:25
Sfatul zilei de vineri 10 septembrie 2021 Scorpionului i se schimba toate planurile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 10 septembrie 2021. Pentru unii nativi se vor schimba multe lucruri. Alții ar putea avea probleme mici de sănătate.

Citește în continuare și vezi care este mesajul astrologilor pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Sfatul zilei de vineri, 10 septembrie 2021. Scorpionului i se schimbă toate planurile

Berbec

Este agitație mare la birou. Crezi că poți face toate lucrurile de unul singur, dar riști să ai discuții aprinse cu mai mulți colegi. Evită disputele și încearcă să te odihnești mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur 

S-ar putea să întâmpini mici probleme cu un proiect în care ești implicat. Lucrurile nu se mișcă ala cum îți dorești și ești puțin decepționat. Efortul depus de tine este însă apreciat de șefi. Bucură-te de o seară liniștită în familie.

Gemeni

Ești foarte preocupat de treburile casnice. Le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Mai bine ți-ai face un plan pentru a putea termina totul la timp. Un prieten ar putea să te invite în oraș.

ADVERTISEMENT

Rac

Partenerul de viață ar putea să te enerveze. Chiar dacă a greșit nu acuza și nu ataca, altfel s-ar putea să regreți în viitor. Dacă ești mai tolerant lucrurile se vor rezolva.

Leu

Întâmpini unele greutăți dacă ai de depus acte  sau mergi la diverse instituții publice. Înarmează-te cu răbdare. Sigur vei găsi o soluție și vei rezolva toate problemele. Dacă mai ai zile de concediu ai putea pleca la munte sau la mare să te mai relaxezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Niște lucruri nerezolvate din trecut ar putea să-ți dea bătăi de cap. Rezolvă-le cât mai repede. Ai putea avea o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață sau cu un prieten apropiat. Dacă îți păstrezi calmul vei vedea cât de repede poți rezolva orice.

Balanță

Ferește te de cei care ar putea să te păcălească. Citește bine înainte de a semna acte și ai grijă când faci diferite plăți. Nu este o zi bună pentru investiții.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Începi ziua în forță și simți că ești pin de energie. Toate planurile pe care le ai se vor schimba radical. Nu este totuși un lucru foarte rău. La birou este posibil să ai o discuție aprinsă cu un șef sau un coleg. Ascultă și părerea celor din jur.

Săgetător

Încearcă să fii mai tolerant cu cei din jur. Poate pretențiile tale sunt prea mari. Nu percepe refuzurile ca pe un atac, intențiile lor nu sunt rele. Dacă lași de la tine, situația se va rezolva rapid.

Capricorn

O zi foarte bună pentru a te întâlni cu prietenii și cei dragi la un restaurant sau o terasă. Primești o sumă de bani și ar trebui să te gândești cum o poți investi.

Vărsător

Trebuie să te odihnești pentru că ai avut mai multe zile obositoare. Dacă nu este posibil să ai unele probleme minore de sănătate. Toți așteaptă ca tu să iei niște decizii importante. 

Pești

Relația ta nu merge foarte bine și ar trebui să ai o discuție cu partenerul. Sinceritatea este mereu apreciată. Poate plecați undeva în weekend și lucrurile se vor rezolva.

ADVERTISEMENT