ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de vineri, 11 septembrie 2020 pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să fie mai temperați

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 10:24
Sfatul zilei de vineri, 11 septembrie 2020 pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să fie mai temperați
Sfatul zilei de luni, 28 decembrie 2020. Balanțele trebuie să fie sincere. Sursa foto: chicagotribune.com

Citește sfatul zilei de vineri, 11 septembrie 2020, și află care sunt principalele provocări ale momentului și ce te îndeamnă astrele să faci. Gemenii sunt cu moralul la pământ și riscă o criză de nervi.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 11 septembrie pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să te organizezi mai bine pentru ca începutul săptămânii viitoare să nu te prindă nepregătit. Nu intra în weekend cu temele nefăcute. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Ai de gând să pleci într-o minivacanță, dar încă nu ai găsit compania potrivită. Uită-te bine în lista de prieteni și alege chibzuit. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Ești cu nervii întinși la maximum și trebuie să faci tot posibilul să te calmezi. Nu este ușor, dar este singura soluție dacă nu vrei să pierzi prestigiu și bani. Numărul norocos: 1.

Rac: Nu te mai umfla în pene cu realizările persoanei iubite, ci încearcă să dovedești ce poți pe pielea ta. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Leu: Pornește pe noul tău drum cu mai multă speranță, cu mai mult entuziasm, gândindu-te la lucrurile care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioarele trebuie să se gândească mai mult la ele

Fecioară: Vrei să te detașezi de problemele celorlalți, dar nu faci altceva decât să te implici și mai mult. Trebuie să spui cumva stop și să îți trăiești viața. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu uita de unde ai plecat, așa că mulțumește-te astăzi cu puținul pe care îl ai. Numărul norocos: 7.

Scorpion: Tu stabilești prețul anumitor lucruri pe care vrei să le vinzi, așa că nu te lăsa păcălit de cei din jur. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Confesează-te doar persoanelor în care ai 100% încredere. Evită să spui necazurile tale oricui, căci nu se știe niciodată cine te va trăda. Numărul norocos: 6.

Capricorn: Vorba dulce mult aduce, așa că folosește-o mai des. Lasă duritatea asta pentru alții. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Spune tot ce ai pe suflet, dar fă-o argumentat. E important să fii destul de clar în exprimare dacă vrei ca oamenii să te înțeleagă cu adevărat. Numărul norocos: 10.

Pești: Cere-ți iertare celor pe care i-ai supărat, căci supărarea menținută prea mult nu poate aduce ceva bun. Numărul norocos: 13.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!