Life

Sfatul zilei de vineri, 12 martie 2021. Scorpionul are numai frustrări în suflet

11.03.2021 | 10:30
Sfatul zilei de vineri 12 martie 2021 Scorpionul are numai frustrari in suflet
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 12 martie 2021, aduce momente speciale pentru majoritatea semnelor zodiacale. E o zi perfectă pentru a uita de muncă și pentru a se axa pe cu totul altceva. 

Ultima zi lucrătoare din săptămână este ideală pentru a te gândi la următorul pas, în special pe plan sentimental. Unele zodii se gândesc la viitor, poate chiar să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie sunt aduse de FANATIK în cele ce urmează. Descoperă care sunt evenimentele importante pentru fiecare în parte.

Sfatul zilei de vineri, 12 martie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Scapă de stresul cotidian și detașează-te prin muzică. Dă volumul la maxim și dansează fără oprire, uită de toate problemele din trecut.

ADVERTISEMENT

Taur

Cere sfaturi persoanelor în care ai încredere, nu este cazul să acționezi din impuls. Fii mai atent la ceea ce auzi la cei de lângă tine.

Gemeni

Ești blocat într-o situație din care s-ar putea să nu ieși prea curând. Și asta nu pentru că nu poți, ci că nu vrei. Ai ajuns să te complaci.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pregătit pentru următorul pas, poate chiar pentru căsnicie. Nu lăsa lucrurile nerezolvate și ia atitudine. Pune piciorul în prag.

Leu

Ai încercat multe lucruri în viață, dar tot nu ai găsit ceea ce te definește. Nu-i timpul pierdut, poți afla care este domeniul în care te simți cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Problemele care te supără nu sunt atât de grave cum par la prima vedere. E foarte important să ai mai multe variante de rezolvare.

Balanță

Ești foarte sociabil și ai un cerc de prieteni foarte mare, nu duci lipsă de legături. Gândește-te bine care sunt cei care contează cu adevărat.

Scorpion

În ultima perioadă sufletul tău este plin de frustrări, nu le arunca asupra celorlalți, nu au nicio vină. Încearcă să treci peste ele cu capul sus.

Săgetător

Abonează-te la o sală de antrenament, nu mai lenevi. Este cazul să fii mai atent la sănătate și la starea de spirit interioară.

Capricorn

Locul de muncă îți ocupă tot timpul, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la familie. E o idee bună să găsești o soluție de mijloc.

Vărsător

Aștepți cu nerăbdare finalul zilei ca să ajungi acasă. Simți o nevoie foarte mare să te relaxezi, ai muncit enorm în ultima săptămână.

Pești

Nu lăsa dragostea să se stingă. Odată ce pierzi iubirea celui de lângă tine nu o mai poți regăsi. Fii mai conștient de tine și de sentimente.

ADVERTISEMENT