Life

Sfatul zilei de vineri, 13 noiembrie 2020. O zi cu beneficii pentru unii nativi

12.11.2020 | 09:39
Sfatul zilei de vineri 13 noiembrie 2020 O zi cu beneficii pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru vineri, 13 noiembrie 2020, vine cu avantaje și beneficii în domeniul financiar, dar și în afaceri. Unele zodiile au de semnat contracte importante, iar banii nu vor întârzia să apară, totul ține de încrederea în sine.

De asemenea, nativii sunt îndemnați de astre să fie extrem de atenți la certurile și discuțiile inutile pe care le pot isca. Cei care îi joacă pe degete vor ieși la iveală, în timp ce planurile de viitor se vor contura tot mai mult de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale sunt redate mai jos. Vezi care sunt evenimentele de care au partea acestea!

Așa arată sfatul zilei de vineri, 13 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Nu poți păstra lucrurile sub control așa cum îți dorești, lucru care duce la certuri și discuții pe ton ridicat. Atitudinea asta nu aduce nimic bun și s-ar putea ca lupta să se dea mai departe în interior. Încearcă să nu te mai superi din orice nimic.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești un adevărat maestru al împăcării. Reușești să calmezi spiritele de fiecare dată și ești văzut ca o persoană care mediază certurile și scandalurile. Ai grijă să nu se profite de pe urma ta. Uneori bunătatea este văzută ca un defect major.

Gemeni

Ai senzația că ești înconjurat de oameni care nu te plac. S-ar putea să ai un strop de dreptate, vezi cine îți este prieten și cine te vorbește pe la spate. Nu refuza semnalele pe care le primești de la Univers. Nu mai promite dacă știi că nu poți face lucrul respectiv.

ADVERTISEMENT

Rac

Partea financiară este pe primul plan. Gândește-te de două ori înainte de a investi în niște afaceri care îți sunt ”oferite” de necunoscuți. S-ar putea să fii atras în capcane și să pierzi tot. Stai cu ochii pe portofel și nu cheltui mai mult decât este nevoie.

Leu

Coboară tonul și fii tolerant cu oamenii din jur. Poate nu îți dai seama acum, dar riști să fii îndepărtat de lume. Nimic nu este mai neplăcut decât să fii exclus din cercul de prieteni. Chiar îți dorești să fii singur? Stai mai mult cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Depui eforturi majore pentru a ieși din impas. În cele din urmă vei reuși, dar nu azi. Acum este un moment bun să te odihnești, să oferi un zâmbet celor triști. Speranța moare ultima, nu ai vrea să stai puțin să te gândești ce vrei să faci mai departe?

Balanță

Asumă-ți sarcini multiple, ia mai multă responsabilitate pe umeri, numai așa cei dragi vor avea mai puține de rezolvat. Arată-le celor dragi că îți pasă, scoate-i în oraș sau mergeți într-o excursie că tot vine weekend-ul. Amintirile sunt cele care rămân în urmă.

Scorpion

Simți că ai găsit ceva pe placul tău. Lasă-te inspirat de imaginație și treci peste emoții când vine vorba de dragoste. Poți descoperi o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Stai focusat pe lucrurile cu adevărat importante.

Săgetător

E un moment bun să investești banii puși deoparte. Nu este deloc o zi cu ghinion, 13 este un număr norocos care te ghidează pe drumul spre succes. Sfătuiește-te cu cei dragi înainte de a bate palma cu un potențial partener de afaceri.

Capricorn

Greutățile sunt mai ușoare când vâslești cu cineva la aceeași barcă. Nu mai sta pe gânduri și împacă-te cu persoana iubită. Prea te usuci de dorul ei. Nu mai lua peste picior sfaturile și îndemnurile de la cei care au trecut prin situația ta.

Vărsător

Bucură-te din plin de fiecare clipă, nu aștepta un moment special pentru a te simți bine. Destinul este de partea ta, nu ezita să lași deoparte emoțiile și să plutești pe un norișor roz. Totul merge în direcția potrivită, nu-ți mai face atâtea griji.

Pești

Ai impresia că bați pasul pe loc. Din păcate, lucrurile chiar așa stau. Nu prea înaintezi și asta pentru că nu reușești să scapi de stres. Lasă deoparte problemele din trecut și ia o mică pauză. Relaxează-te, dormi mai mult, încarcă-ți bateriile.

ADVERTISEMENT