Life

Sfatul zilei de vineri, 14 august 2020. Zodia care are parte de o zi de neuitat

13.08.2020 | 13:02
Sfatul zilei de vineri 14 august 2020 Zodia care are parte de o zi de neuitat
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 14 august 2020, aduce potrivit astrelor, o zi de neuitat pentru una dintre zodii, dar și alte surprize pentru restul. Se anunță momente frumoase în compania prietenilor, ieșiri în oraș, dar și scurte excursii sau vacanțe.

Spre exemplu, persoanele născute în zodia Gemeni au deja bagajele făcute pentru următoarea escapadă, însă de data asta ar putea alege o destinație mai puțin aglomerată. Nu același lucru se poate spune despre Capricorn care nu pleacă mai departe de parcul din cartier.

ADVERTISEMENT

Descoperă și tu care sunt evenimentele de care au parte toți cei 12 nativi. FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 14 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o zi pe placul tău. Nu-ți pasă de nimic și tot ce vrei să faci este să aduni cât mai multe amintiri. Vei avea ce povesti nepoților la bătrânețe.

ADVERTISEMENT

Taur

Acceptă invitațiile în oraș, nu mai sta pe gânduri. Este șansa ta să cunoști oameni noi, și de ce nu, chiar sufletul pereche. Mergi mai des la evenimente și petreceri.

Gemeni

Ești pe punctul de plecare în vacanță. Nu mai ai deloc răbdare și abia aștepți să ajungi în destinația unde nu ajung foarte mulți turiști. Profită la maxim de fiecare clipă în paradis!

ADVERTISEMENT

Rac

Banii nu sunt o problemă pentru tine. Te gândești să le faci mici cadouri celor dragi și pentru asta dai o raită prin magazinele din mall.

Leu

Astrele ți-au rezervat o zi de odihnă și relaxare. A venit momentul să stai mai mult pe acasă și să-ți încarci bateriile. Vei avea nevoie din plin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi de neuitat în compania prietenilor. Cele mai frumoase amintiri sunt atunci când ai lângă tine oameni care te iubesc. Totul este minunat când ai știi că nu ești singur.

Balanță

Ești dezamăgit de partenerul de viață care caută nod în papură la orice. Nici nu mai știi ce să spui sau cum să te comporți în preajma lui/ei.

Scorpion

Nu este tocmai ziua ta cea mai bună. Începi prost de la prima oară a dimineții, dar spre seară s-ar putea calma apele. Lasă mai mult de la tine.

Săgetător

Fii sincer cu tine și ia-ți o piatră de pe inimă. Nu mai rămâne prins în trecut și ieși rapid din butoiul cu melancolie. Tristețea și singurătatea nu sunt pentru tine.

Capricorn

Ieșirile nu sunt făcute pentru tine. Singurul loc pe care-l frecventezi este parcul, în rest preferat să stai acasă și să vizionezi un film bun în compania prietenilor.

Vărsător

Creativitate și imaginație ai cu carul, dar nu vrei deloc să pui în aplicare ideile ce-ți trec prin minte. Ai neapărat nevoie de un impuls.

Pești

Ești îngropat în datorii și nu știi cum să ieși la liman. Din păcate, te afunzi din ce în ce mai mult și asta pentru că nu vrei să asculți de ceilalți.

ADVERTISEMENT