ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021. Racii se pot simți neglijați

Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021, vine cu vești bune pentru nativii mai multor zodii.
Autor: Anca Flondor | 15.07.2021 | 11:40
Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021. Racii se pot simți neglijați
Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021.Racii se pot simți neglijați. Sursă foto:facebook

Este o perioadă extrem de bună pentru nativii mai multor zodii. Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021, vine însă și cu atenționări. Racii se pot simți neglijați,

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care este sfatul zilei pentru fiecare semn zodiacal. Află  mesajul astrologilor pentru tine.

Sfatul zilei de vineri, 16 iulie 2021.Racii se pot simți neglijați

Berbec

Te tot gândești la o greșeală mai veche. Ar fi vremea să uiți și să te gândești la viitor. Altfel vei avea unele probleme emoționale.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai putea primi un sfat foarte bun de la un apropiat. Gândește-te bine înainte de a lua orice decizie și de a acționa. Altfel, în viitor ai putea regreta.

Gemeni

Nu te mai judeca. Tu nu ești ca oamenii din jurul tău trist și pesimist. Nu este o zi tocmai bună pentru discuții serioase.

ADVERTISEMENT

Rac

Simți că ai nevoie de mai multă atenție. Este posibil ca partenerul să-ți facă o surpriză romantică. La birou nu încerca să-ți impui punctul de vedere cu forța.

Leu

După mai multe zile agitate a venit momentul să te relaxezi. Resursele tale de energie sunt pe care de a se termina. Ar fi bine să pleci câteva zile într-o scurtă vacanță.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Ești susținut de apropiați așa că ai curaj să demarezi orice proiect. Atenție, nu promite ceva ce nu ai cum să realizezi. Spre seară ai putea primi o invitație pe care o așteptai de mult.

Balanță 

Ai o zi foarte bună. Realizezi tot ce ți-ai dorit. Ai putea încerca să atragi și alte persoane alături de tine și să lucrați la un nou proiect. Așa succesul va fi mult mai aproape.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Au loc schimbări pe mai multe planuri. Este posibil să primești unele oferte pentru noi proiecte. Nu refuza până nu cântărești foarte bine situația și afli exact care este propunerea.

Săgetător

Ar fi un moment bun să finalizezi toate proiectele la care lucrezi. Apoi ai putea să te odihnești în compania celor dragi.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Ai unele problemele în cuplu. Ați avut discuții mai aprinse. Analizează mai atent cererile partenerului pentru a găsi cea mai bună soluție.

Vărsător

Este posibil să participați la o reuniune de familie sau să vă întâlniți cu mai mulți prieteni. Nu cheltuiți mai mult decât v-ați propus când ați plecat de acasă.

Pești

Ar fi bine să vorbești cât mai puțin. Ești într-o dispoziție proastă și ai putea jigni mai multe persoane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!