Life

Sfatul zilei de vineri, 17 iulie 2020. Vor ieși la iveală secrete pentru unele zodii

16.07.2020 | 12:41
Sfatul zilei de vineri 17 iulie 2020 Vor iesi la iveala secrete pentru unele zodii
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur nu mai este retrogradă, ceea ce înseamnă că lucrurile revin la normal, cel puțin pentru unii nativi. E o perioadă de festin, noroc și împliniri.

Sunt zodii care primesc vești bune, e care le așteptau de multă veme. Altele încă se lupră să iasă la lima, iar altele sunt binecuvântate cu realizări mari.

ADVERTISEMENT

Astrele recomandă precauție și temperare pentru ziua vieneri, 17 iulie 2020.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 17 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O perioadă mai solicitantă. Vă mutați în casă nouă sau faceți amenajări. Sun schimbări legate de casă și parteneriate. Aveți grijă ce contracte semnați. Citiți cu atenție condițiile.

Taur

Este o zi în care își pot personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, planurile și obiectivele. Cu puțin efort și concentrare, vor reuși să-și rezolve atât treburile profesionale lăsate în urmă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Aveți grijă că s-ar putea să fiți ușor dezechilibrați în zona sentimentală. Prea multă siguranță de sine strică, la un moment dat, și apare cineva care vă dă toată viața peste cap.

Rac

Nativii Rac au o misiune karmică pe astrograma lor și soluțiile diferă în funcție de personalitatea fiecăruia. O persoană dragă din familie, sau din anturaj, are nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Leu

Unii nativi nu văd căile de evoluție spirituală și profesională, fiind ușor bulversați de alinierea de planetelor. Pot apărea ceva probleme la serviciu, aveți grijă cu noii colegi.

Fecioară

Vă bate gândul să faceți anumite investiții, să accesați un credit, dar nu este cea mai bună perioadă pentru astfel de demersuri. Astrele vă recomandă răbdare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au parte de dialoguri interesante, întâlniri surpriză, chiar parteneriate cu baze solide. Important este să nu vă aruncați cu capul înainite, să nu faceți greșeli.

Scorpion

Atenție sporită la sănătate. Există risc de traumatisme la nivelul capului și în zona lombară poate apărea un disconfort. Conduceți cu grijă și fără viteză.

Săgetător

Vă tot gândiți la relația de cuplu. Vă simțiți bine, dar parcă e loc și de mai bine. Vă lipsește romantismul, pasiunea, flirtul. De aceea, aveți grijă că s-ar putea să vă pice altcineva cu tronc.

Capricorn

Nu reușiți să vă gădiți liniștea, rostul și scopul. Nu disperați pentru că Universul are planul lui cu voi, oricât v-ați împotrivi voi sau ați încerca să faceți lucruri.

Vărsător

Relașiinare foarte bună pentru Vărsători. Se pot ivi și călători neașteptate pe distanțe scurte pentru a rezolva anumite situații de natură profesională.

Pești

Nativii Pești au parte de multă susținere emoținală din partea partenerului. Acasă, în relașia de cuplu, se simt ca peștele în apă. Totuși, nu vă culcați pe o ureche, oricând pot surveni schimbări, dacă nu sunteși atenți.

 

 

ADVERTISEMENT