Life

Sfatul zilei de vineri, 2 decembrie 2022. Ceartă aprinsă pentru nativul Rac

Sfatul zilei de vineri, 2 decembrie 2022. Astrele prevăd lucruri bune, dar și foarte multe situații în care zodiile sunt tulburate.
01.12.2022 | 11:55
Sfatul zilei de vineri 2 decembrie 2022 Cearta aprinsa pentru nativul Rac
Sfatul zilei de vineri, 2 decembrie 2022, pentru fiecare nativ la rând. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trecutul iese la suprafață în cazul unor semne zodiacale, care au foarte multe situații nerezolvate. Schimbările sunt la ordinea zilei, mai adaugă cititorii în stele.

Sfatul zilei de vineri, 2 decembrie 2022, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Ieși la liman și scapi de foarte multe probleme și situații neplăcute. Este un moment perfect pentru a închide ușa trecutului.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să te simți tulburat când ești în preajma unei persoane din cercul de prieteni. Ai niște sentimente pe care nu le poți descrie.

Gemeni

Îți pui ordine în gânduri și mai ales, în viață. Abia când te poți liniști din punct de vedere personal și sentimental te poți focusa pe carieră.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești în continuare afectat de o ceartă cu partenerul de viață. Indicat ar fi să pui totul pe tavă și să discuți sincer și deschis.

Leu

Ai impresia că ești limitat și că nu poți evolua în domeniul profesional. Bați pasul pe loc și nu știi ce alegeri să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te bucuri de foarte multe oportunități. Profită de șansele pe care le primești și nu le mai da cu piciorul, nu se mai întorc niciodată.

Balanță

Discuții și neînțelegeri cu o persoană apropiată. Sunt lucruri asupra cărora nu vă puteți pune de acord sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Starea de sănătate îți provoacă o stare de rău și nu reușești să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de realizat.

Săgetător

E posibil să evoluezi și să te dezvolți în plan profesional. Este o zi numai bună pentru a pune bazele unei afaceri.

Capricorn

Se observă o schimbare în comportamentul și atitudinea ta și ceilalți nu știu cum să discute cu tine. Răbufnești foarte ușor.

Vărsător

Te simți blocat și ai senzația că nimic nu iese așa cum ți-ai propus. Din păcate, mai ai mult de muncă până la îndeplinirea viselor.

Pești

Sunt șanse mari să te cerți cu partenerul de viață. S-au adunat foarte multe neînțelegeri și niciunul nu e dispus să lase de la el.

ADVERTISEMENT