ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de vineri, 2 iulie 2021. O zodie simte dragostea din plin

Sfatul zilei de vineri, 2 iulie 2021, le transmite semnelor zodiacale să vadă partea plină a paharului și să nu mai dea importanță evenimentelor din trecut.
Autor: Alexa Serdan | 01.07.2021 | 10:09
Sfatul zilei de vineri, 2 iulie 2021. O zodie simte dragostea din plin
Sfatul zilei de vineri, 2 iulie 2021. O zodie simte dragostea din plin. Sursa foto: Pinterest.com

Prezentul și planurile pentru vară trebuie să fie pe primul loc pentru nativii care în ultima perioadă s-au axat pe carieră și alte lucruri pe care le-au crezut importante.

ADVERTISEMENT

Ultima zi lucrătoare din săptămână este perfectă pentru a pune unele lucruri la punct, dar și pentru a da curs unor relații sentimentale.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 2 iulie 2021, pentru fiecare semn

Berbec

Se cere cumpătare și evitarea exceselor, în caz contrar vei avea parte de greșeli și lucruri neplăcute, în special la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai tendința de a cheltui mai mult decât ai în portofel. Nu ar strica să pui frână și să nu mai achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie.

Gemeni

Partenerul de viață are nevoie să audă tot ce crede că știe. Nu ezita să-și expui sentimentele pe tavă, ai numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Rac

Pot ieși la iveală unele secrete pe care le credeai de mult uitate. Nu e cazul să te superi, totul este să nu mai pui la suflet răutățile din jur.

Leu

Strategia aleasă perioada asta legat de bani dă cele mai bune roade. Și uite așa rămâi cu bani în buzunar și pentru o mică vacanță.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Scapă de stres și fă planurile pentru vară. E momentul să te bucuri mai mult de viață, nu se rezumă totul la muncă și carieră.

Balanță

Simți dragoste din partea unei persoane din cercul de prieteni, dar îți este teamă să spui adevărul. Ia lucrurile ușor și va veni de la sine totul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu lăsa nimic la voia întâmplării, mai ales când este vorba de propria persoană. Nu mai sta pe gânduri și ia-ți viața în mâini.

Săgetător

Se anunță surprize în plan amoros. Sunt șanse mari să găsești o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă, să râdeți mult împreună.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Deschide bine ochi și ia în calcul toate lucrurile importante. Trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și nu te mai gândi la furtunile din trecut.

Vărsător

Ai parte de aprecierea superiorilor, lucru care îți aduce o stare de bine pe termen lung. În sfârșit, simți că nu muncești degeaba.

Pești

Acceptă sfaturile prețioase pe care le primești de la cei dragi, nu mai fă numai ce te taie capul. E timpul să asculți ce au de spus ceilalți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!