Life

Sfatul zilei de vineri, 2 octombrie 2020. Tentații și confuzie pentru Capricorni

01.10.2020 | 10:29
Sfatul zilei de vineri 2 octombrie 2020 Tentatii si confuzie pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă sfatul zilei pentru vineri, 2 octombrie 2020. Astrele prevăd o zi în care predomină optimismul și buna dispoziție. Nativii sunt în așteptarea sfârșitului de săptămână, dornici de relaxare și distracție.

Sunt și momente tensionate, neînțelegeri care se vor rezolva rapid. Unii nativi păstrează un stres interior cu privire la carieră, o teamă că nu sunt pe drumul cel bun. Astrologii recomandă o pauză de la agitația cotidiană, un moment de liniște.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, viața personală a unor nativi poate fi amenințată de apariția unor tentații. Dacă își vor păstra mintea limpede, vor trece peste obstacole cu brio.

Sfatul zilei de vineri, 2 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Te-ai saturat atât de tare de săptămâna aceasta plină încât faci tot posibilul să pleci cu câteva ore înainte de terminarea programului. Te așteaptă toată gașca pentru ieșirea din oraș de câteva zile pe care o planificați de multă vreme. Există posibilitatea să vezi cu alți ochii una dintre prieteniile mai vechi, să îți dorești mai mult de la ea. E o zi prielnică pentru a debuta într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești extenuat și te gândești serios că ai putea să faci anumite schimbări profesionale, poate chiar alt loc de muncă. O săptămână încărcată poate să îți dea senzația asta la sfârșitul ei. Lasă gândurile profesionale să aștepte până te vor găsi cu mintea mai limpede și capabil să analizezi argumentele pro și contra. Partenerul de viață dorește să ieșiți din monotonie și are planuri mărețe în acest sens.

Gemeni

Drumul pe care l-ai făcut pentru întâlnirea profesională de vineri te-a făcut să ieși din rutina zilnică, iar acest lucru s-a dovedit a fi benefic pentru a avea succes la evenimentul profesional respectiv. Profiți de călătorie pentru a contacta prieteni buni aflați în același loc, ceea ce aduce câteva ore de discuții amicale și voie bună.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o grămadă de lucruri pe cap, dar nu e cazul să te agiți prea tare. Incertitudinea poate fi benefică în sensul în care poți să descoperi că ești liber să faci ce alegere vrei. Astrologii recomandă un control medical, chiar dacă nu ai vreo nemulțumire din acest punct de vedere. Sunt unele momente în care e bine doar să verifici că totul e ok.

Leu

Eforturile profesionale pe care le-ai făcut în ultima perioadă au dat rezultatele sperate, iar acest lucru te face să te simți în al nouălea cer. E bine să te mândrești cu realizările tale, dar nu toată lumea își dorește să asculte un monolog de două ore în timpul unei reuniuni amicale. Nativii singuri au mari șanse să întâlnească o persoană care să se dovedească a fi compatibilă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Weekendul care bate la ușă aduce un entuziasm mărit. Abia aștepți să evadezi din rutină pentru o perioadă. Ziua la muncă trece greu, tocmai pentru că abia aștepți să pleci. Familia se reunește în pace și armonie și parcă te face să te simți mai odihnit. Nu e indicat să exagerezi cu timpul petrecut la volan, e bine să mai faci o pauză din când în când.

Balanță

Sunt unele probleme cu care se confruntă o parte din rudele tale. E o situație pe care nu o poți rezolva personal, dar îți dorești să poți ajuta cu ceva. Acest lucru te face să intri in priză încercând să găsești soluții. Unele probleme financiare pot să-ți dea bătăi de cap. Toate se vor rezolva ușor, ușor, trebuie doar să le iei pe fiecare în parte ca să nu abandonezi sub greutatea lor comună.

Scorpion

Ziua de vineri aduce drumuri. Sunt făcute pentru a rezolva anumite treburi în afara orașului sau a ajuta anumite persoane care locuiesc prin alte părți. Nu e tocmai o bună variantă pentru a te odihni în weekend, dar schimbarea peisajului îți va face bine. În plan personal, apar anumite persoane care nu-ți vor da pace în încercarea de a te convinge să le dai o șansă.

Săgetător

Evadezi din zgomotul orașului imediat ce se ivește prima ocazie. Te așteaptă toată gașca pentru a sărbători un eveniment petrecut în viața unui amic apropiat. Partenerul de viață este într-o etapă în care are nevoie de atenție, iar tu înțelegi acest lucru și faci tot posibilul să îi faci să se simtă cât mai bine.

Capricorn

Probleme în plan romantic pentru acești nativi. Persoane care le trezesc sentimente puternice își fac apariția, iar acest lucru cauzează riscuri pentru relația de față. Tentația e mare și nativul confuz. E bine să cântărească cu atenție ce lucruri bune îi aduce asocierea cu respectivele persoane și la ce riscuri se supune dând curs unor asemenea relații.

Vărsător

Planifici să pleci la drum în a doua parte a zilei. Plimbarea îți va face bine, dar locația aleasă sau persoanele care te însoțesc tind să aducă o senzație de neliniște interioasă. E vorba despre niște conflicte mai vechi de care te temi și care au toate șansele să devină actuale. Trebuie să și ignori anumite replici și să nu lași să te afecteze atitudinile mai puțin amicale.

Pești

O mică confruntare dis-de-dimineață cu partenerul de viață tinde să îți cam umbrească ziua. El deja a uitat pentru ce v-ați supărat, așa că nu e cazul să o iei atât de dramatic. Planurile pentru sfârșitul de săptămână nu te entuziasmează prea tare, dar măcar o să ai un răgaz pentru odihnă. Se poate să apară și niște cheltuieli neprevăzute.

ADVERTISEMENT