Life

Sfatul zilei de vineri, 23 octombrie 2020. Leii au parte de schimbări profesionale

22.10.2020 | 11:00
Sfatul zilei de vineri 23 octombrie 2020 Leii au parte de schimbari profesionale
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 23 octombrie 2020, vine cu recomandări care privesc cântărirea cu atenție a deciziilor profesionale. Pot să apară oportunități de a lua hotărâri importante și e nevoie de o atenție sporită la toate aspectele repectivei modificări.

Ziua tinde să se desfășoare într-un ritm obositor, iar nativii au șanse să nu dea randament în rezolvarea tuturor problemelor, lucru care să ducă la o stare de agitație și stres. E bine să se păstreze o luciditate în luarea unor decizii și să nu se acționeze în grabă sau impulsiv.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, nativii au tendința să lase lucrurile să curgă de la sine, iar acest lucru poate fi benefic dacă relația merge într-o direcție bună. În caz contrar, va face ca problemele să se acutizeze. FANATIK vă aduce previziuni complete pentru toate semnele zodiacale.

Sfatul zilei de vineri, 23 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua asta trece greu, oamenii se mișcă încet și nu sunt eficienți în a rezolva toate problemele care apar. Ai tendința să te enervezi pentru orice lucru mărunt, iar asta nu îți va aduce nimic bun. Pentru a finaliza cu succes sarcinile de muncă, poți să ajuți colegii care întâmpină dificultăți, gestul va fi apreciat și vei scuti timp petrecut peste program.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu prea ai înțeles cum ai reușit să-ți enervezi partenerul de viață încă din zorii zilei. E un lucru care te macină constant și cauți soluții pentru a remedia problema. O să aprecieze scuzele sincere și poate e o idee bună să comunicați mai deschis pe viitor.

Gemeni

Munca multă te-a extenuat atât de tare încât de gândești că ai putea să pleci acasă un pic mai devreme astăzi. Simți că nu mai dai randamentul dorit și că ai nevoie de o pauză. E bine să te deconectezi un pic, poate câteva zile de concediu adăugate weekend-ului o să te ajute să-ți recapeți forțele.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu îți place prea tare că stai acasă, te plictisești și tinzi să te gândești la toate lucrurile care te nemulțumesc. Recomandările pe care le-ai primit trebuie respectate, dar ai putea să-ți petreci timpul pe care îl ai la dispoziție cu o activitate care îți place, un joc video sau un film bun, poate vei mai alunga plictiseala și răsfira gândurile.

Leu

Ești setat pe ideea că acum e ziua cea mare și vei putea să îți schimbi locul de muncă. În general, toate schimbările vin cu părți bune și părți mai puțin bune, dar entuziasmul tău nu te lasă să le vezi pe toate clar. E recomandat să cântărești cu atenție toate aspectele cu privire la schimbarea majoră pe care ești gata să o faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu îți place prea mult că trebuie să stai până la o oră târzie la muncă, dar te încălzești cu gândul că vei avea mult mai puține griji în săptămâna ce urmează dacă reușești să pui totul la punct de vineri. Nu e bine să te suprasoliciți, e recomandat că împarți sarcinile de lucru astfel încât să echilibrezi balanța și să nu dai de zile în care ai impresia că nu le poți duce pe toate.

Balanță

Problemele pe care le are partenerul de viață sunt de nesuportat pentru tine și ai tendința să răbufnești nervos. Soluționarea nu o să vină prin certuri dese. Poate persoana iubită ar avea nevoie de o vorbă bună sau de un umăr de sprijin și aceasta ar putea să fie calea spre o remediere a situației.

Scorpion

Ești indecis cu privire la răspunsul pe care trebuie să i-l dai unui om apropiat. Are nevoie de un ajutor din partea ta, dar ești pus în dificultate de alte lucruri care îți necesită implicarea. E bine să îi spui cum stau lucrurile, indiferent de cum o să rezolvi această situație, trebuie să înțeleagă că nu îți e ușor.

Săgetător

Vinerea e ziua pe care o aștepți în toate celelalte. Profiți de libertatea de la locul de muncă pentru a-ți organiza programul astfel încât să termini ziua cât mai repede. Doar ai grijă cum conduci, tinzi să vrei să ajungi mai repede unde ți-ai propus, nu doar să pleci de la muncă, iar neatenția la volan te poate costa scump.

Capricorn

Tot nu ești în apele tale cu privire la o decizie pe care ai luat-o de curând. Nu știi dacă a fost una tocmai corectă și tinzi să regreți că nu ai profitat de ocazia respectivă. Nu e cazul să-ți mai faci prea multe gânduri rele, nu poți da timpul înapoi, iar cea mai bună variantă e să te gândești la aspectele pozitive ale alegerii pe care ai făcut-o. Și sunt și aspecte pozitive.

Vărsător

Au început să apară și speranțe spre mai bine, dar tot ai tendința să rămâi blocat la niște gânduri negre. Nu e deloc recomandat să privești doar partea negativă și, mai ales, să o lași să îți influențeze și celelalte aspecte ale vieții. Nu toate sunt roz, dar unele merg bine. Încearcă să le privești pe cele pozitive mai întâi.

Pești

Nu prea găsești resursele necesare să te implici în mod egal în activitățile profesionale și cele personale, iar job-ul primează. Acest lucru poate să ducă la conflicte cu partenerul de viață, dar tot nu ești capabil să acționezi cumva. Ai tendința să crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine, fără să-ți bați capul, iar acest mod de gândire nu e unul chiar potrivit, poate face să apară tensiuni majore în viața de cuplu.

 

ADVERTISEMENT