Life

Sfatul zilei de vineri, 28 august 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să își rezolve problemele financiare

27.08.2020 | 09:57
Sfatul zilei de vineri 28 august 2020 pentru fiecare zodie Capricornii trebuie sa isi rezolve problemele financiare
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de vineri, 28 august 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Capricornii trebuie să își rezolve cât se poate de repede problemele financiare, în speță datoriile restante.

Sfatul zilei de 28 august 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu pune răul în față. Gândește-te la lucrurile bune pe care le-ai realizat și la cât de multe se pot schimba. Trebuie doar să fii puțin mai ambițios. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT

Taur: Pune-te pe primul loc. Nu te mai lăsa la urmă. Ar fi bine să nu te mai gândești doar la binele celorlalți, oricât de apropiați ți-ar fi. Numărul norocos: 6.

Gemeni: Este momentul să faci față provocărilor cu mai multă implicare, cu mai mult entuziasm, dar și cu mai mult efort. Ideile nu se concretizează niciodată fără muncă. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Rac: Lasă problemele deoparte și rezolvă chestiunile urgente, cele care nu mai suportă amânare, căci vine weekend-ul și nu vei mai avea cum până luni. Numărul norocos al zilei: 1.

Peștii trebuie să ignore răutățile celorlalți

Leu: Fă-ți planuri pentru acest sfârșit de săptămână, căci se anunță unul cu totul special. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu te învinovăți că nu faci suficient pentru cei din jur, dar ai și tu limitele tale. Continuă să fii la fel de dedicat, la fel de implicat sufletește. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Spune ce ai pe suflet fără menajamente. E timpul să fii cât se poate de direct. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Ai parte de momente extrem de interesante din punct de vedere amoros. Dă o șansă iubirii. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător: Nu te mai panica din orice fleac, ci încearcă să vezi partea plină a paharului. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Dacă ai datorii de plătit, este momentul să le achiți. Nu lăsa să se acumuleze banii căci nu vei mai avea idee pe unde să scoți cămașa. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Tu știi cel mai bine cum se pot schimba lucrurile în bine pentru tine, așa că e timpul să fii un pic mai egoist. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Treci cu vederea micile răutăți de la locul de muncă și concentrează-te pe ceea ce știi să faci cel mai bine. Numărul norocos al zilei: 12.

ADVERTISEMENT