Life

Sfatul zilei de vineri, 29 mai 2020 pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să își cântărească bine cuvintele

28.05.2020 | 10:31
Sfatul zilei de vineri 29 mai 2020 pentru fiecare zodie Varsatorii trebuie sa isi cantareasca bine cuvintele
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de vineri, 29 mai 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Vărsătorii trebuie să își cântărească foarte bine cuvintele, căci îi pot răni pe cei din jur.

Sfatul zilei de 29 mai pentru zodia ta

Berbec: Lupta pe care o duci nu are niciun sens pentru cei din jur, însă nu te sinchisi să le explici crezurile tale. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Taur: Pune-te pe treabă căci te așteaptă o zi extrem de solicitantă. Numărul norocos: 13.

Gemeni: Ajungi la tot felul de concluzii în legătură cu viața ta, îți răspunzi la tot felul de dileme, însă acum e momentul să renunți la ele și să te bucuri, efectiv, de prezent. Numărul norocos: 8.

Balanțele trebuie să afle cine le poartă sâmbetele

Rac: Cine te cunoaște nu are de ce să te pună la zid. Nu te mai frământa pentru ce spun unii și alții despre tine. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Leu: Lasă de la tine în conflictele cu persoanele din jurul tău. Gândește-te doar la ce contează pentru tine. Numărul norocos: 5.

Fecioară: Fericirea stă în lucrurile mici, iar pentru tine asta e mai clar ca niciodată mai ales azi. Bucură-te de viață. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT

Balanță: Cineva îți poartă sâmbetele, așa că ar fi bine să începi o investigație. Poate fi chiar un prieten. Numărul norocos: 1.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet și nu te lăsa în fața celor care vor să te manipuleze. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Uneori trebuie să pui piciorul în prag. A fi dur nu înseamnă neapărat a fi rău, așa că nu îți mai face procese de conștiință. Numărul norocos: 10.

Capricorn: Simți nevoia să te confesezi cuiva în legătură cu o situație sentimentală complicată. Nu te feri să spui ce ai pe suflet. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Ai grijă ce scoți pe gură și folosește un ton adecvat. Unii oameni pot fi deranjați sau intimidați de atitudinea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Du totul până la capăt. Nu lăsa lucrurile neterminate, așa că energizează-te și demonstrează că poți. Numărul norocos al zilei: 12.

ADVERTISEMENT