Life

Sfatul zilei de vineri, 30 aprilie 2021. Scorpion, mare atenție la decizii!

29.04.2021 | 11:33
Sfatul zilei de vineri 30 aprilie 2021 Scorpion mare atentie la decizii
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 30 aprilie 2021, aduce foarte multă deschidere, comunicare cu oamenii din jur și rezolvarea unor situații mai tensionate din trecut. 

Finalul de săptămână este perfect pentru a face planuri pentru zilele libere sau pentru sărbătorile de Paște. Astrele anunță câteva zile bune de relaxare, destindere și energie bună.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale! Ești curios să afli ce au pregătit astrele pentru nativi?

Acesta este sfatul zilei de vineri, 30 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Planificarea unui scurte vacanțe pe toate face să uiți de problemele de la locul de muncă. Nu uita că nu totul se rezumă la bani. E timpul să te și distrezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Criticile celor din jur pot fi constructive, nu trebuie să te lași doborât de vorbele urâte care ajung la urechile tale. Nu mai lua în calcul cuvintele aruncate-n vânt.

Gemeni

Relația de cuplu are de suferit din cauza unor greșeli mai vechi. E momentul să-ți asumi și să dai cărțile pe față. Spune tot adevărul gol goluț.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu-ți pierde speranța, soarele va răsări și pe strada ta în plan sentimental. Totul este să ai încredere în mai bine și să fii încrezător mai departe.

Leu

Energia pozitivă te ajută să faci față oricărei ipostaze și provocări care îți iese în cale. Reușești să treci peste toate cu capul sus, fără să fii șifonat prea tare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești tot mai nemulțumit de tine și e cazul să faci o schimbare majoră. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată.

Balanță

Ești nerăbdător să te bucuri de zilele libere, însă riști să faci ceva greșit la locul de muncă. Nu pleca acasă mustrat de superiori, fii mai atent.

Scorpion

Mai multă atenție la deciziile pe care le iei perioada asta, s-ar putea să îți pară rău mai târziu. Nu ar strica să ceri un sfat sau o părere cuiva.

Săgetător

O persoană îți atrage privirile și pare că o știi de undeva. Pune piciorul în prag și fă pasul decisiv. Încearcă, nu ai de unde să știi ce se întâmplă.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta din punct de vedere profesional. Poți evolua poate frumos în carieră și pe deasupra poți câștiga bani mulți.

Vărsător

O zi numai bună pentru a face liste. Gândește-te bine ce vrei să faci pe viitor, mai ales legat de partea personală. Nu mai amâna nimic.

Pești

Nu reușești deloc să treci un vederea un lucru legat de partenerul de viață și asta te afectează. Spune verde-n față tot ce te macină.

ADVERTISEMENT