Life

Sfatul zilei de vineri, 30 iulie 2021. Scorpionul are probleme la capitolul dragoste

Sfatul zilei de vineri, 30 iulie 2021, vine cu vești bune pentru unii nativi. Este o zi perfectă pentru a pune la punct unele detalii sau planuri.
29.07.2021 | 11:30
Sfatul zilei de vineri 30 iulie 2021 Scorpionul are probleme la capitolul dragoste
ADVERTISEMENT

Calmul și momentele plăcute sunt la ordinea zilei pentru majoritatea semnelor zodiacale, care abia așteaptă să-și petreacă timpul cu oamenii dragi și prietenii.

Din păcate, astrele anunță și vești mai puțin plăcute, acestea având legătură cu relațiile sentimentale. Despărțirile nu sunt excluse.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 30 iulie 2021, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Oferă exact ceea ce primești, indiferent despre cine este vorba. Încearcă să te detașezi și să nu mai pui la suflet răutățile gratuite din jur.

Taur

Momente excelente cu partenerul de viață. Este o zi numai bună pentru a o dedica persoanei iubite, are nevoie de iubire și atenție.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Lucrurile se schimbă în bine pentru tine, după ce în ultima perioadă ai fost agitat și ai încercat să demonstrezi ce știi și cine ești cu adevărat.

Rac

E cazul să fii calm și să nu te mai cerți cu persoanele din jur. Astrele te îndeamnă să faci pace în primul rând cu tine și apoi cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Leu

Stai excelent la capitolul sănătate și ești gata să începi o nouă activitate, una care să-ți lărgească orizonturile, să înveți ceva interesant.

Fecioară

Te simți neîndreptățit și sunt șanse mari să te cerți cu cineva de la locul de muncă. Nu mai ai răbdare și răbufnești din orice nimic.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai grijă mai mult la persoanele pe care le lași să intre în viața ta, să nu fii rănit din nou. Fii atent și ține ochii deschiși.

Scorpion

Se anunță o separare la care nu te-ai fi așteptat. Partenerul de viață ia decizia să dispară și să te lase singur și neconsolat.

Săgetător

Nu te lăsa îngenuncheat de greutățile vieții. Poate acum ești speriat și nu știi ce decizii să iei, dar în cele din urmă vei învăța lecții prețioase.

Capricorn

Cunoști o persoană cu care te înțelegi de minune și este posibil să porniți pe același drum. Totul depinde de tine, de ce vrei de la celălalt.

Vărsător

Începi un nou proiect la serviciu, dar pentru asta trebuie să renunți la timpul petrecut cu cei dragi. Vezi dacă se merită aceste sacrificii.

Pești

Nu te simți prea bine de când te-ai separat de persoana iubită. Din păcate, nu se mai poate schimba nimic, oricât de mult ai vrea.

ADVERTISEMENT