Life

Sfatul zilei de vineri, 4 decembrie 2020. Iubirea este adusă în prim-plan pentru unele zodii

03.12.2020 | 12:12
Sfatul zilei de vineri 4 decembrie 2020 Iubirea este adusa in primplan pentru unele zodii
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 4 decembrie 2020, le aduce zodiilor evenimente importante, în special legat de relațiile cu persoana iubită și cu partenerii de afaceri. 

Este un moment bun pentru a face planuri de sărbători, pentru a pune bani deoparte pentru cadouri sau pentru o plimbare alături de cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt relatate de FANATIK în rândurile de mai jos. Citește și tu care sunt întâmplările de care au parte semnele zodiacale.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 4 decembrie 2020, pentru fiecare nativ

Berbec

Ești îndrăgostit peste urechi și nu asculți deloc sfaturile celor din jur. Ar fi cazul să fii mai atent la ce se întâmplă în jur, ai putea afla informații prețioase despre partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Taur

Vorbește mai des cu amicii în realitate, nu mai sta pe telefoane. Ieși afară din casă, ia o gură de aer proaspăt și oxigenează-ți mintea. Eliberează-te de stresul acumulat în ultima vreme.

Gemeni

Relațiile cu partenerii de afaceri revin în atenția ta. Amabilitatea și intuiția te vor ajuta să duci la capăt unele proiecte rămase neterminate. După te poți concentra pe altele.

ADVERTISEMENT

Rac

Evită cheltuielile exagerate, riști să nu mai ai bani de sărbători. Pune deoparte pentru cadourile celor dragi, nu vrei să te duci în vizită cu mâna goală. O mică atenție nu strică niciodată.

Leu

Stai bine la capitolul financiar, dar nu același lucru se poate spune despre iubire. Ai unele îndoieli legat de partenerul de viață. Discută deschis, poate afli care este realitatea.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai o atitudine critică față de tot ce te înconjoară. Aceste penalizări inutile nu fac altceva decât să te îndepărteze de oamenii. Nu cred că vrei să ajungi într-o asemenea situație.

Balanță

Partenerul de viață a devenit foarte cicălitor și posesiv în ultima vreme, lucru care îți displace enorm. Spune ce ai pe suflet, nu-ți fie teamă să te descarci.

Scorpion

Primești o oferă amoroasă ieșită din comun. Spiritul de aventură începe să crească tot mai mult. Dă frâu liber sentimentelor, cine știe unde te poartă această relație.

Săgetător

Se anunță o surpriză plăcută legat de finanțe. Ești recompensat pentru munca depusă în afara programului și pentru sarcinile extra. O satisfacție mai mare ca aceasta nu există acum.

Capricorn

Mare atenție la promisiunile pe care le faci oamenilor din jur. Fii conștient că nu le poți îndeplini pe toate, efectiv nu ai suficienți bani pentru toate.

Vărsător

Viața amoroasă cunoaște o îmbunătățire. Partenerul de viață este dispus să lase mai mult de la el, iar tu apreciezi toată această deschidere. Relația intră pe făgașul normal.

Pești

Te gândești la totul felul de planuri și idei care să-ți aducă bani, când de fapt ar trebui să economisești. Nu mai căuta idei salvatoare, pune deoparte finanțe pentru zile negre.

ADVERTISEMENT