Life

Sfatul zilei de vineri, 5 martie. Vești bune pentru Fecioară

04.03.2021 | 11:09
Sfatul zilei de vineri 5 martie Vesti bune pentru Fecioara
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 5 martie, când vei parcurge o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere și vei fi într-o formă de invidiat, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei.

Cu toate acestea, nu uita să-ți păstrezi cumpătul și să te bucuri de oportunitățile care ți se ivesc, dar cu măsură. Știi deja că excesele nu sunt bune, nici măcar când vine vorba de darurile pe care ți le face Universul în pragul weekend-ului.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Vărsătorului și te bate gândul să intri în afaceri? Nu ezita! Ai idei cât cuprinde, iar banii nu constituie o problemă, așa că trebuie doar să îți iei inima în dinți. Totul va fi bine.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 5 martie 2021

Berbec

Se anunță o zi ideală pentru activităţi noi, dar mai întâi trebuie să termini ce ai început. Capacitatea de comunicare este excelentă şi reușești să legi cu ușurință noi prietenii.

ADVERTISEMENT

Taur

Te confunți cu anumite dificultăţi în relaţiile parteneriale și s-ar putea să-ți afecteze randamentul intelectual. Acordă mai multă atenție treburilor profesionale și nu vei avea motive de îngrijorare. Ba chiar o să te bucuri de câştiguri financiare.

Gemeni

Zi favorabilă schimbărilor importante, în care ai şansa să te afirmi pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile şi călătoriile, cu condiția să-i împărtășești și partenerului de viață planurile tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Simțul practic te ajută să demarezi o afacere profitabilă. Ba chiar există posibilitatea ca un prieten să-ți propună o colaborare pe termen lung.

Leu

Este o zi favorabilă realizărilor deosebite pe plan social şi financiar și ar cam trebui să profiți de acest moment. Dacă ți se oferă ocazia să pleci într-o scurtă călătorie, nu refuza, pentru că poate fi benefică în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Parcurgi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi ești într-o formă de zile mari. Ba chiar ai ocazia să obții câştiguri financiare nesperate şi să te afirmi în societate.

Balanță

Te adaptezi cu uşurinţă la situaţiile noi și reușești să rezolvi probleme ce ţin de viaţa particulară. Este o zi bună pentru discuţii cu prietenii şi familia, dar ai grijă să nu devii pisălog.

Scorpion

Te trezești dis de dimineață, cu gândul să rezolvi problemele financiare de care nu ai avut timp până acum. Mai târziu, s-ar putea să ți se propună o colaborare ce se va dovedi profitabilă în viitorul nu foarte îndepărtat.

Săgetător

Este momentul să te concentrezi asupra treburilor casnice, chiar dacă nu prea ai chef. Până la urmă, ieşirea cu prietenii mai poate aștepta puțin.

Capricorn

Ești într-o formă intelectuală de zile mari și asta se reflectă în relaţiile cu cei din jur. Nu de alta, dar niciodată nu ai fost atât de dornic să le asculți problemele şi să le dai sfaturi.

Vărsător

Poți demara o afacere sau să pui la punct toate detaliile cu privire la o investiţie pe termen lung. Prietenii şi partenerul de viaţă te susțin necondiționat în orice demers.

Pești

Încă de la primele ore ale dimineții îți merge totul ca pe roate și reușești să termini ce ai început. Nici banii nu mai sunt o problemă, că doar muncești pe brânci până spre seară și eforturile trebuie să-ți fie răsplătite.

ADVERTISEMENT