News

Sfatul Zilei de joi, 4 iulie. Zodia care pleacă în vacanță

03.07.2019 | 14:41
Sfatul Zilei de joi, 4 iulie. Zodia care pleacă în vacanță
Sfatul zilei vine cu vești bune pentru nativi. Gemenii se pregătesc de vacanță. Sursa foto: Revista Teo

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de joi, 4 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cea mai mare parte dintre nativi vor avea parte de momente liniștite, mai ales că sfârșitul de săptămână se apropie cu pași repezi. Cei născuți în zodia Gemeni așteaptă cu nerăbdare să plece într-o binemeritată vacanță. De cealaltă parte, Berbecii au parte de unele probleme în plan sentimental.

Așa arată sfatul zilei din data de 4 iulie

Berbec

Persoana iubită îți va produce o dezamăgire cruntă. Încearcă totuși să eviți deciziile pripite, dar dacă nu există altă soluție în afara separării definitive, privește cu optimism spre viitor. Pur și simplu nu a fost să fie, n-ai motive să te învinovățești. Vei întâlni persoana potrivită, cât de curând. Numărul norocos al zilei: 9.

Taur

Se apropie concediul, așa că nu prea îți stă gândul la muncă. Astrologii te sfătuiesc să mai ai puțină răbdare, concediul mult visat se apropie, dar mai întâi trebuie să duci la bun sfârșit proiectele începute. Numărul norocos: 5.

Berbecii au probleme în dragoste. Sursa foto: Capital
Berbecii au probleme în dragoste. Sursa foto: Capital

Gemeni

Gemenii se pregătesc de o binemeritată vacanță. Celor aflați în căutarea sufletului pereche, nu este exclus ca norocul să le surâdă chiar astăzi, dacă știu cum să profite de oportunitățile ivite. Numărul norocos: 3.

Rac

Ai parte de unele momente dificile astăzi, așa că încearcă să îți păstrezi calmul și să asculți versiunile tuturor persoanelor implicate. Știi cum se spune, graba strică treaba. Numărul norocos al zilei: 15.

Leu

Renunță la tendința de a pune răul în față, oricât de dificil ar fi să vezi și partea bună a lucrurilor. Sfatul zilei pentru tine este să îți recapeți optimismul de altădată, pentru că se anunță o zi cu multe aspecte pozitive. Trebuie doar să ai răbdare. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Trebuie să iei măsuri urgente de redresare financiară, iar acum este momentul în care poți pune în practică anumite planuri. Amână însă vacanța pe care ți-ai propus-o, mai ales că proiectele profesionale încep să se adune.

Balanță

Nu căuta adevărul în locuri evidente, ci încearcă să sapi ceva mai adânc dacă vrei să elucidezi misterul. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Dacă vrei să rupi relația de iubire în care ești implicat, ar fi bine să aduci și niște argumente valide în favoarea separării. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Unele bătălii nu pot fi câștigate stând pe margine, deși te-ai acomodat așa. Trebuie să intri pe front. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Încearcă să mai lași de la tine în disputele cu ceilalți. Trebuie să dai dovadă de maturitate. Uneori, compromisul este cea mai bună variantă. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă ai tendința să rămâi în pană de idei uneori,  azi imaginația ta zburdă. Fii creativ. Numărul norocos al zilei: 18.

PEȘTI

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Nu te aventura în declarații pompoase sau în atacuri la persoană. Numărul norocos al zilei: 6.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri