News

Sfatul zilei, duminică, 16 iunie. Ies la iveală tensiuni și diferențe de mentalitate

15.06.2019 | 17:00
Sfatul zilei duminica 16 iunie Ies la iveala tensiuni si diferente de mentalitate

FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 16 iunie pentru fiecare dintre cele 12 zodii ale horoscopului. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică și sfaturile pe care le oferă astrologii nativilor.

Sfatul zilei de duminică, 16 iunie. Ce au pregătit astrele

Astrologii spun că, în această perioadă va ieși la iveală cel mai tensionat careu dintre Soarele în Gemeni și Jupiter care este retrograd. De asemenea, ies la iveală și diferențe de mentalitate care le vor da bătăi de cap semnelor zodiacale. În plus, configurația care s-a format între Jupiter și Neptun, din semnul zodiacal Pești ajută mai multe zodii să nu cadă în plasa nălucilor și propriilor nesăbuințe.

Berbec

S-ar putea să aveți o atitudine ușor agresivă în comunicarea cu cei din jur. Concentrați-vă pe situațiile punctuale, nu aduceți problemele de la serviciu, acasă. Sfatul nostru este să luați în serios un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și somnul să fie odihnitor.

Taur

Poate nu veți avea chef, dar puțină mișcare nu vă va strica. Mare atenție la capitolul financiar, nu cheltuiți mai mult decât este necesar. La locul de muncă totul decurge normal și plutește o atmosferă prietenoasă. S-ar putea să întâlniți pe cineva care vă va pica cu tronc.

Gemeni

La capitolul sănătate stai excelent și asta se vede în energia pe care o emani. La locul de muncă situația stă cu totul altfel, vor exista tensiuni între tine și partenerii de afaceri sau colaboratori. Încercați să vă faceți timp pentru relația de cuplu.

Rac

Energia este la cote maxime și asta se vede cu ochiul liber. Încearcă să nu te epuizezi și să mai păstrezi rezerve și pentru săptămâna viitoare. La serviciu vor exista mici tensiuni, dar dacă le treci cu vederea se vor stinge precum chibritul.

Sfatul zilei, duminică, 16 iunie
Ziua de duminică este traversată de tensiuni și conflicte pe toate planurile
Sursa foto: pixabay.com

Leu

Bateriile cu energie s-au descărcat și tot ce vă doriți este să dormiți. Cei dragi vă propun să petreceți mai mult timp împreună. Aveți planuri pe care nu doriți să le anulați. Vor exista discuții pe tema banilor, dar nu vă vor schimba starea de spirit.

Fecioară

Aveți energie, vitalitate și încredere în propria persoană care vă vor ajuta să depășiți toate limitele și provocările. Ziua de duminică aduce tensiuni în relația de cuplu. Sunt șanse mari să primiți o sumă de bani, nu este cazul să o irosiți pe lucruri mărunte.

Balanță

Aveți o părere critică despre propria persoană, iar dacă nu schimbați macazul s-ar putea ca această atitudine să fie una distructivă și vă va aduce numeroase dezamăgiri. La locul de muncă, dar și în familie vor exista tensiuni care vor ieși cu scântei.

Scorpion

Sunteți nemulțumiți de partenera căreia trebuie să-i oferiți mai multă atenție. Buna dispoziție se va ripisi în clipa în care vor apărea facturile și cheltuielile neprevăzute. Nativii singuri au ocazia să-și întâlnească sufletul pereche și această persoană vă va schimba starea de spirit.

Săgetător

Ești abătut și asta se vede în starea ta de spirit. Încearcă să schimbi ceva în atitudinea ta pentru că altfel fricile și frustările se vor acumula. Și tensiunile din cuplu se vor diminua dacă discutați la rece cu partenerul de viață.

Capricorn

Duminică este o zi ideală pentru o întâlnire cu prietenii. La locul de muncă vă este foarte ușor să vă afirmați. Prejudecățile pe care nu le cunoșteați vor ieși la iveală, dar se vor risipi și veți înțelege cum să treceți peste ele mai ușor.

Vărsător

Ați avut o săptămână care v-a solicitat destul la locul de muncă, dar duminica aceasta se va vedea oboseala acumulată. Ar fi cazul să vă odihniți. Dacă v-ați făcut planuri pentru această zi, reprogramați-le pentru o altă dată. Nu este un moment bun pentru distracții și ieșiri în oraș.

Pești

Frustările interioare pe care le-ați adunat de-a lungul timpului și ați încercat să le evitați vor ieși la suprafață. Încearcă să afli ce a dus la aceste frustări și oprește-le la timp. Partenerul de viață este supărat că ați decis să ieșiți cu prietenii, în loc să stați alături de el.