Life

Sfatul zilei pentru duminică, 23 august 2020. Taurii duc războaie necontrolate, Capricornii iau decizii greu de digerat

22.08.2020 | 19:35
Sfatul zilei pentru duminica 23 august 2020 Taurii duc razboaie necontrolate Capricornii iau decizii greu de digerat
ADVERTISEMENT

Fanatik îți aduce sfatul zilei de duminică, 23 august 2020, pentru toți nativii din horoscop. Câteva zodii trăiesc intens aceste zile, mai ales Taurii și Capricornii, care trec prin situații tensionate, dar pe care le vor domoli în următoarele zile.

Învățați să și zâmbiți, să fiți mai iertători, poate să-i acceptați și pe ceilalți, mulți dintre voi, că aveți probleme serioase la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Totul se termină cu bine dacă vă păstrați calmul, chiar dacă sunt nativi care trec prin câteva zile de foc.

Sfatul zilei pentru duminică, 23 august 2020: zile fierbinți, iar asta nu din cauza căldurii

Berbec

Norii trec, vin zile cu soare, pentru unii dintre voi ar fi bine să bifați o vacanță. N-ar strica o carte, un vin roșu, o zi plină de relaxare. Aveți grijă și la vreme, să nu vă prindă, totuși, ploaia pe drum.

ADVERTISEMENT

Taur

Voi trăiți intens zilele acestea. Sunteți în conflict cu familia, nu prea vă convin anumite lucruri, ar fi bine să fiți mai sinceri, poate asta v-ar salva de la anumite situații.

Gemeni

Îți iei câteva zile libere, iar astăzi te gândești că n-ar strica o ieșire cu prietenii. Poate puneți țara la cale și iese de un proiect frumos.

ADVERTISEMENT

Rac

Azi e ziua în care îți suni prietenii și bine faci, pentru că afli lucruri noi de care nu știai și despre care habar nu aveai că urmează să se întâmple. O să fii plăcut surprins.

Leu

Ai un proiect personal la care îți stă gândul de ceva vreme. poate ar fi bine să-l inițiezi. Cine știe, poate dă roade mai repede de cât îți imaginai. Azi este un moment bun pentru asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate câștigi la loto, poate primești niște bani, cert este că vin niște resurse către tine, iar banii îi vei folosi în scopuri personale. Mai exact, pentru o vacanță. Mulți dintre voi veți opta și o plecare de-o zi cu mașina.

Balanță

La voi se anunță un final de weekend cu final fericit 😀 Sunteți sunat de o persoană dragă pe care voiați să o auziți de mai multă vreme, puneți la cale o întâlnire și o să vă fie bine tuturor.

Scorpion

Ai grijă la relațiile de prietenie, că în ultima vreme le-ai cam neglijat și s-ar putea să se fi supărat pe tine un prieten sau doi. Sfatul zilei este să fii mai atent și la cei din jur, că cei dragi, cel puți, au nevoie de tine în perioada asta.

Săgetător

Stai cam prost cu dragostea, nimic nu te mulțumește, ori ai probleme cu partenerul. Una peste alta, ar fi mai bine să te concentrezi pe relația de cuplu mai mult, că nu prea ai mai dat semne de iubire în ultima vreme.

Capricorn

Vezi cum te împarți casă, pentru că sunt ceva tensiuni în familie și nu vă face bine deloc treaba asta. Vă certați prea des cu rudele, care sunt și ele puse pe harță în aceste momente. Sfatul zilei este să o lasați mai moale și să ignorați aspectele nefavorabile.

Vărsător

Aveți chef de o plimbare prin oraș, de puțin socializare, că n-ați mai făcut asta în ultima vreme. Poate ar fi bine să vorbiți cu acei prieteni pe care nu i-ați mai căutat în ultima vreme, însă de la distanță, la o terasă. Nu uitați și de restricții, totuși!

Peşti

Ți se face o surpriză, iar complice este și partenerul de viață. Nu e de la el neapărat surpriza, dar e și el băgat în chestiune. Fiica, fiul, nepotul sau o rudă apropiată se gândește la tine și va contribui la starea ta de bine. Fii pe fază, poate prinzi peștele 😀

ADVERTISEMENT