Life

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 1 august 2020. Racul este tras în jos de prieteni, Peștii adoră singurătatea

31.07.2020 | 12:12
Sfatul zilei pentru sambata 1 august 2020 Racul este tras in jos de prieteni Pestii adora singuratatea
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au descoperit care sunt întâmplările de care au parte zodiile în prima zi a lunii august. Sfatul zilei de sâmbătă, 1 august 2020, aduce tensiuni, dispute și neînțelegeri, în special legat de capitolul sentimente.

Din păcate, nu este o zi roz nici din punct de vedere financiar, semnele zodiacale riscând să piardă contracte și bani frumoși. Se cere atenție și precauție legat de investiții și planuri de viitor, ar fi bine ca deciziile importante să fie amânate pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile următoare cu previziunile complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Află și tu care sunt evenimentele de care au parte nativii.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 1 august 2020, pentru toate zodiile din horoscop

Berbec

Certurile interminabile cu partenerul de viață te fac să iei o decizie radicală. Te-ai săturat și decizi să pui punct unei relații de lungă durată, nu mai ții cont de nimic.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu investi economiile familiei în afaceri riscante sau dubioase. S-ar putea să pierzi tot. Chiar vrei să ajungi la sapă de lemn după ce ani de zile ai trudit din greu?

Gemeni

Este o zi ideală pentru a merge la picnic alături de prieteni. Depănați amintiri, râdeți cu gura până la urechi și distrați-vă până-n seară.

ADVERTISEMENT

Rac

Stai departe de oamenii care te trag în jos, în ritmul ăsta nu vei reuși niciodată să ajungi acolo unde visezi. Aspiră la idealuri înalte, nu la planuri mici și insipide. Poți mai mult!

Leu

Ai mai multă grijă de sănătate. Nu te epuiza de tot și mai păstrează din energie. Este și mâine o zi, nu risca să ajungi la medic. S-ar putea să pierzi mai mult decât crezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Zi de zi încerci să-i explici celui de lângă tine unde greșești, dar se pare că face la fel. Ar fi cazul să iei o decizie în acest sens. Chiar are rost să pierzi timpul aiurea?

Balanță

Ai de semnat un contract extrem de important, dar nu este nicio grabă. Mai bine amână pentru o altă zi când simți că ai mintea liberă și totul este clar în privința situației respective.

Scorpion

Abia acum reușești să vezi care este realitatea care se desfășoară în fața ochilor tăi. Până acum nu ai dorit să vezi nimic, dar acum trebuie să înfrunți adevărul.

Săgetător

Investițiile pe termen lung trebuie gândite bine. Consultă-te cu un prieten înainte de a lua o decizie în acest sens. Ar fi bine să ții cont de sfaturi, în caz contrar riști să nu faci nimic bun.

Capricorn

Te gândești tot mai mult la planurile de viitor, când ar trebui să te concentrezi pe prezent. Viitorul este acolo, vine oricum, nu te grăbi să crești, să te maturizezi prea devreme.

Vărsător

Profită de vremea frumoasă și dă o fugă până la mare. Nu trebuie să-ți faci niciun bagaj, doar să te urci rapid în tren. Telefonul să fie încărcat și prietenii de distracție aproape.

Pești

Ai un mecanism de apărare care ține la distanță oamenii, de aceea ești singur. Îți place situația, dar nu poți sta la nesfârșit închis într-o colivie.

ADVERTISEMENT