Life

Sfatul zilei pentru vineri, 5 februarie 2021. O zodie simte din nou fluturi în stomac

04.02.2021 | 11:40
Sfatul zilei pentru vineri 5 februarie 2021 O zodie simte din nou fluturi in stomac
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 5 februarie 2021, este axat în mod principal pe dragoste și sentimente de tot felul. Unele zodii se îndrăgostesc din nou, în timp ce altele ies din relațiile în care nu se mai simt bine. 

Comunicarea și discuțiile sincere, fără perdea, trebuie avute și ele în vedere, mai ales că prieteniile sunt foarte importante pentru a avea parte de o viață sănătoasă. Nu uita de amicii tăi și sună-i pentru a-i întreba dacă au nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK în rândurile următoare. Iată care sunt evenimentele și întâmplările de care au toate cele 12 semne zodiacale în ultima zi lucrătoare din săptămână!

Sfatul zilei pentru vineri, 5 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astrele te sfătuiesc să socializezi mai mult, chiar și pe rețelele de socializare. Ieși din carapace și cunoaște oameni noi, numai așa vei lega prietenii.

ADVERTISEMENT

Taur

În ultima vreme ai cam exagerat cu munca și orele peste program. Este momentul să temperezi lucrurile și să iei o pauză de la tot. Odihnește-te mai mult.

Gemeni

Nu mai amâna lucrurile cu adevărat importante și mergi la medic dacă nu te simți în apele tale. Nu mai sta așa și fă-ți analizele necesare.

ADVERTISEMENT

Rac

Evită agitația și concentrează-te mai mult la locul de muncă. Riști să iei unele decizii greșite, care ar putea avea urmări importante pe termen lung.

Leu

Profită de oportunitățile ieșite în cale pentru a-ți schimba domeniul de activitate. E greu la început, dar într-un final te vei acomoda.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relația de cuplu traversează o perioadă de cumpănă. Discută deschis cu partenerul de viață și vezi care mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

Balanță

Ești predispus la căzături și retrogradări de tot felul, în special legat de domeniul profesional. S-ar putea să existe un regres major la muncă.

Scorpion

O relație bună poate rezista în timp dacă fiecare partener lasă mai mult de la el. Unele compromisuri sunt bine venite, atenție la ce renunți.

Săgetător

Gândul îți zboară la zilele libere și uiți să îți mai duci la capăt datoriile. Ai multe sarcini de rezolvat, dar din păcate, nu ai deloc chef de muncă.

Capricorn

Timpul este cel mai bun pansament. Lasă să treacă vremea și rănile sufletești se vor închide de la sine. Trebuie să ai multă răbdare.

Vărsător

Cineva ți-a atras atenția și sunt șanse foarte mari să începeți o relație specială, de lungă durată. Lasă inima să iubească din nou.

Pești

Dă uitării persoana care te-a rănit și te-a făcut să suferi. Păstrează numai părțile bune din relația cu fostul partener de viață și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT