Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 martie 2022. Noroc la bani pentru zodia Gemeni

Sfatul zilei de sâmbătă, 12 martie 2022, vorbește despre noi începuturi. Cele 12 zodii renunță la plafonare și sunt gata să o ia din loc, sunt foarte determinate.
11.03.2022 | 12:00
Sfatul zilei de sambata 12 martie 2022 Noroc la bani pentru zodia Gemeni
ADVERTISEMENT

Prima zi de weekend este perfectă pentru planuri, excursii și ieșiri cu prietenii, dar pentru toate trebuie făcute calcule. E nevoie de bani pentru orice fel de distracție.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 12 martie 2022, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Se anunță un început nou în acest final de săptămână. Poate fi vorba de o relație sentimentală sau de o altă cale în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

Taur

Folosește-te de energia pe care o ai pentru a duce la bun sfârșit toate planurile și ideile. Satisfacția va fi uriașă la capătul drumului.

Gemeni

Este o zi cu foarte mare noroc la bani și în afaceri. Munca depusă până acum dă rezultate excelente și ești apreciat la scară largă.

ADVERTISEMENT

Rac

Astrele te îndrumă să te focusezi mai mult pe partea amoroasă, să nu mai stai departe de partenerul de viață. Fii mai implicat în cuplu.

Leu

Conectarea cu natura și apropierea de ceea ce înseamnă exterior te ajută să fii creativ și cu foarte multe idei. Stai mai mult pe afară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai o dorință foarte mare de a seduce și nu te dai bătut până nu reușești să găsești persoana potrivită. Nu mai vrei să fii singur.

Balanță

Este o zi numai bună pentru a spune ce gândești, pentru a împărtăși cu persoanele apropiate trăirile și emoțiile.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astrele te sfătuiesc să stai departe de cumpărături. Riști să faci niște cheltuieli majore, să achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie.

Săgetător

Refă toate calculele și vezi dacă mai ai datorii, abia apoi te poți gândi serios să faci planuri pentru o excursie sau o vacanță.

Capricorn

Apar ocazii și oportunități noi, profită de ele. Nu sta cu mâinile în sân și fă în așa fel încât să joci cartea pe care o ai acum.

Vărsător

Creativitatea și imaginația sunt de partea ta. Ești concentrat să ieși în față, să faci lucruri pentru care să fii apreciat.

Pești

Sunt ceva schimbări în plan profesional. Sunt șanse mari să găsești un loc de muncă unde să fii apreciat și mai bine plătit.

ADVERTISEMENT