Life

Sfatul zilei de vineri, 3 decembrie 2021. Scorpionul nu are suficient timp

Sfatul zilei de vineri, 3 decembrie 2021, aduce schimbări, liniște și armonie. Foarte multe dintre zodii sunt cu gândul la vacanță, nu mai au chef de muncă.
02.12.2021 | 10:34
Sfatul zilei de vineri 3 decembrie 2021 Scorpionul nu are suficient timp
ADVERTISEMENT

De asemenea, se anunță o zi în care nativii reușesc să se exprime mai bine, să stea cărțile pe față. E timpul să fie sinceri cu ei și cu ceilalți.

Află și tu care sunt previziunile complete numai în paragrafele următoare. FANATIK îți spune care sunt evenimentele zilei.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 3 decembrie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Se anunță o zi liniștită. Ai toate lucrurile puse la punct la muncă și acasă, nu mai trebuie decât să te relaxezi și tu puțin.

Taur

Intră bani la tine în cont. Este o sumă importantă, ar fi bine să nu o cheltui pe lucruri sau obiecte de care nu ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O veste bună îți bucură sufletul. O persoană cu care nu ai mai discutat de mult te contactează și te invită la o cafea.

Rac

O discuție serioasă cu partenerul de viață face lumină în cuplu. Începeți să vorbiți mai des despre ceea ce simțiți.

ADVERTISEMENT

Leu

Ești nemulțumit de felul în care te tratează oamenii din jur. E timpul să pui piciorul în prag și să iei atitudine.

Fecioară

Starea de sănătate trebuie pusă pe primul plan. E nevoie să mergi în cabinetul medicului, chiar și pentru analize obișnuite.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu ai chef de nimic. Niciunul dintre planurile de pe ordinea de zi nu iese așa cum ai planificat și s-ar putea să te enervezi.

Scorpion

Sunt multe chestiuni de rezolvat și din păcate, nu ai timp suficient. Nu strică să ceri ajutorul familiei sau prietenilor.

Săgetător

E posibilă o escapadă pe final de săptămână. Fă-ți bagajele și pleacă într-o călătorie de neuitat alături de gașca de prieteni.

Capricorn

Semnarea unui contract major este motiv de sărbătoare. Cinstește-te cu această ocazie spre seară acasă, în sânul familiei.

Vărsător

Amâna orice activitate și ia o pauză. Este o zi numai bună pentru odihnă și relaxare. Ai nevoie să-ți încarci bateriile.

Pești

Ești foarte schimbător și nu știi pe ce drum să mergi. Ar fi bine să te consulți cu cineva, să nu mai fii atât de haotic.

ADVERTISEMENT