Life

Ce sfaturi are Andreea Marin pentru o femeie care a divorțat: „Pregătește-te pentru asta, fii un om frumos și bun”. Video

Sfaturile Andreei Marin pentru o femeie care a divorțat. Ce crede vedeta că trebuie să facă o persoană care trece prin această situație. Părerea ei este că trebuie să iertăm și să trecem mai departe.
19.03.2022 | 09:49
Ce sfaturi are Andreea Marin pentru o femeie care a divortat Pregatestete pentru asta fii un om frumos si bun Video
Ce sfaturi are Andreea Marin pentru o femeie care a divorțat. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a vorbit despre sfaturile sale pentru o femeie care a divorțat, fiind prezentă la Radio Zu pentru a-și lansa noua carte.

Ce sfaturi are Andreea Marin după un divorț. Ce crede vedeta că ar trebui să facem

Vedeta a primit mai multe întrebări de la ascultători, iar una dintre ele a fost referitoare la divorț și cum se poate trece peste acesta.

ADVERTISEMENT

O ascultătoare care divorțase de șapte ani a vrut să știe ce ar putea face pentru a trece peste acest moment dificil în viața sa, iar Andreea Marin i-a oferit sfaturi din experiență, așa cum i-au cerut și prezentatorii Mihai Morar și Buzdugan.

Conform ei, ce este cel mai important după o despărțire este să ne concentrăm pe noi, pe forțele noastre și pe identitatea noastră în afara relației pe care am avut-o.

ADVERTISEMENT

„După o despărțire, nu neapărat un divorț, trebuie să știi că tu ești cine ești prin forțele tale, nu raportându-te neapărat la altcineva.

Există iubirea ta pentru acel om, însă uneori sentimentele nu sunt pe termen nedefinit reciproce. Te-ai despărțit, asta e, ai grijă de tine!”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a spus că este important să te reconstruiești ca persoană după un divorț sau o despărțire și să te pregătești pentru viitoarea iubire din viața ta, care poate fi cea pe care ai așteptat-o toată viața.

Andreea Marin, sfaturi după despărțiri: „Pregătește-te pentru asta”

Experiențele triste nu trebuie „sărbătorite” în fiecare zi și nici nu ar trebui să trăim în trecut. Este necesar să iertăm și să uităm pentru a trece mai departe, a subliniat prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce trebuie să faci este să te reconstruiești pe tine și să devii un om demn de a fi iubit în viitor de persoana cu adevărat potrivită ție.

Pregătește-te pentru asta, fii un om frumos și bun pentru o iubirea adevărată. Nu poți să „sărbătorești” în fiecare zi.

Las-o încolo de experiență, uit-o, iartă!”, a mai precizat ea, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT