Life

Sfaturi bune ca să ai mereu noroc la bani. Lidia Fecioru: „Banilor le place să stea ascunși”

Lidia Fecioru ne învață cum să păstrăm banii în casele și viețile noastre. Sunt câteva trucuri de care trebuie să ținem cont pentru a avea mereu noroc de bani.
05.05.2022 | 16:14
Sfaturi bune ca sa ai mereu noroc la bani Lidia Fecioru Banilor le place sa stea ascunsi
Sfaturi pentru a păstra banii în viața noastră. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să facem pentru a atrage banii. Sunt câteva secrete care pot atrage prosperitatea materială.

Sfaturi pentru a păstra banii în viața noastră

Lidia Fecioru a explicat că pentru a păstra mereu banii în viața noastră putem să punem niște monede sub preșul de la intrare, pentru că în acest fel banii se vor lovi de un obstacol și nu vor mai ieși. Bogăția se va păstra în casele noastre.

ADVERTISEMENT

„Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie să avem grijă să avem bani și în casă, pe masă. Sub bolul cu fructe sau chiar sub fața de masă, este bine să păstrăm câteva bancnote. De asemenea, bine este și să avem mere pe masă.

„Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă”, a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT

Trucuri pentru a avea mereu bani

Un alt truc foarte important foarte a păstra mereu banii în casele noastre este ca aceștia să fie păstrați într-un anume fel. Banii trebuie puși de la mic la mare, eventual într-un loc ascuns.

Cele mai bune locuri pentru a ne păstra banii sunt bucătăria și dormitorul, lângă hrană sau lenjeria de pat.

ADVERTISEMENT

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem.

Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat”, a mai spus bioenergoterapeutul.

ADVERTISEMENT